Huawei Watch GT3 Pro : Hayatınızı kolaylaştırmanıza yardımcı olmayı amaçlıyor

Yayın tarihi: 2 Haziran 2022 Perşembe 10:30 am - Güncelleme: 1 Haziran 2022 Çarşamba 6:48 pm

Huawei Watch GT3 Pro akıllı saat ile karşınızdayız. Ürün, şık ve dayanıklı tasarımının yanı sıra, gelişmiş teknolojileri de bünyesinde barındırarak hayatınızı kolaylaştırmanıza yardımcı olmayı amaçlıyor.

Huawei Watch GT3 Pro, hem Android hem de iOS işletim sistemli telefonlarla uyumlu çalışıyor. Yine de, güncel bir Huawei telefon ile kapsamlı ve güncel deneyimler yaşayabilirsiniz. Burada bahsetmemiz gereken birkaç yazılımsal detay da var ve oldukça önemliler. Sağlık uygulaması yardımıyla, günlük egzersiz faaliyetlerinizin, kaç adım attığınızın, yaktığınız kalorinin ve diğer başlıkların detaylarını görebilirsiniz. Uyku takibinden iyi bir egzersiz süreci için önerilere, egzersiz yaptığınız lokasyon detaylarına kadar pek çok detayı da yine bu uygulama üzerinden inceleyebilirsiniz.

Lokasyon demişken, ürünümüzde dahili olarak çift kanallı GPS sistemi bulunuyor ve bu, diğer pek çok akıllı saate kıyasla daha iyi konum belirleme ve veri tespitini mümkün kılıyor.
Ayrıca, yine uygulama üzerinden yüzlerce farklı saat yüzüne erişebilir ve saniyeler içinde saatinize entegre ederek kullanabilirsiniz. İster dijital detaylar tercih edin, ister renkli, ister spor, isterseniz de klasik.

Huawei Watch GT3 Pro

1.43 inç değerde Amoled ekrana sahip

Huawei Watch GT3 Pro, 1.43 inç değerde Amoled ekrana sahip. 466×466 çözünürlük sunan ekran, hem iç hem de dış mekân kullanımlarında iyi bir görüntüleme kalitesine sahip.

Parlaklık düzeyi de yeterli seviyede, ama pil kullanımını göz önünde bulundurursak parlaklık düzeyini %60-70 seviyelerinde tutmanızı öneririz. Tabii isterseniz Always on Display özelliğini de aktifleştirebilir ve istediğiniz an saat, tarih, mesaj bildirimleri gibi detayları da görebilirsiniz.

Ekran, ufak dokunuşlara dahi hızlı cevaplar veriyor ve yumuşak kullanım sunuyor. Çoğu kez nemli parmaklarla da kullanabiliyorsunuz.

Tabii kullanılan mobil işletim sistemi ve arayüz de kullanılabilirlik için önemli diğer detaylar.
Huawei’nin HarmonyOS 2.0 mobil işletim sistemiyle gelen cihaz, kullanımı kolay bir arayüze sahip. Yakın zamanda farklı bir Huawei akıllı saat kullandıysanız, zaten detaylar benzer gelecektir. Uygulamaları ufak logolar halinde sıralayabileceğiniz gibi liste olarak da alt alta sıralayabilirsiniz. Seçim size kalmış.

Huawei Watch GT3 Pro

Bu sayede telefonunuza bir arama gelirse, bu aramayı saat üzerinden reddedebilir, mesaj gönderebilir ya da yanıtlayabilirsiniz. Özellikle ev kullanımları için ideal olan özellik, sessiz ortamlarda güzel performans sunuyor. Örneğin kanepede dinleniyorken bir arama geldiğinde, masadaki telefonu almaya gitmenize gerek kalmadan, bileğinizdeki saat yardımıyla konuşabiliyor olmanız keyifli bir detay.

Gelelim egzersiz modlarına

Öyle ya, bir akıllı saat tercihi yaparken göz önünde bulundurulan başlıklardan bir tanesi de egzersiz modları. Ne güzel ki Huawei burada bize 100’den fazla farklı seçenek sunuyor. Bunlardan 15 tanesi profesyonel seviyede.

Bir şirkette çalışıyorsanız ya da okul hayatınızı devam ettiriyorsanız, günlük olarak belli yürüyüş periyotlarınız vardır, değil mi? Ne kadar yürüdünüz, kaç km mesafe kat ettiniz, ne kadar kalori yaktınız, bu gibi detayları saatiniz sizin için sıralıyor. Ayrıca, yürüyüş de dahil pek çok egzersizi otomatik algılama özelliği mevcut.

Tabii yüzme, bisiklet, tırmanma, koşma ve kayak dahil aklınıza gelebilecek pek çok egzersiz de yine ürünümüzde mevcut.

Huawei Watch GT3 Pro

Bir de profesyonel golf modu var, ki golf tutkunları sırf bu özelliği deneyimleyebilmek için bile bu saati edinebilir. Topa vuruş temponuz, vuruş hızınız dahil pek çok detayı ölçümleyerek verileri size sunabiliyor.

Bu sayede gerçek zamanlı olarak kalp ritminiz takip edebilir, stres takibi gerçekleştirebilir, kandaki oksijen oranınızı tespit edebilir ve uyku takibinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu özellikler arasında uyku takibi favorim. Çünkü kaç saat uyudum, bu uykunun ne kadarı hafif ne kadarı ağır, uyku kalitem nasıl, bu gibi detayları görmek ve tavsiyeler neticesinde daha iyi uyku deneyimleri elde etme şansım var, şansımız var.

2 haftaya varan pil performansı

Saat, beraberinde gelen kablosuz şarj beşiği yardımıyla, yaklaşık 1 buçuk saatte tamamen şarj oluyor. Cihaz, tek şarj ile normal kullanımda 2 haftaya erişen deneyimleri mümkün kılıyor. Yoğun kullanımda ise, tek şarj ile 1 haftayı görebilmek mümkün.

Yoğun kullanımdan kastımız: Her gün en az birkaç saat spor, kalp ritmi takibi, uyku takibi, telefonla bağlantılı olarak mesaj bildirimleri, arama yapma gibi özelliklerin kullanılması. Müzik kütüphanesinden günde yarım saat civarı müzik dinleme ve Always on Display özelliğinin de aktif olarak kullanılması.

Tabii kullanım alışkanlıklarınız doğrultusunda, pil kullanım süresinde farklılıklar olacaktır. Bunu da hatırlatmakta fayda var.

Ayrıca, ters şarj özelliğine sahip olduğunu da belirtelim.

İnceleme videosunu izlemek için buraya tıklayınız