HUAWEI ürünleri Good Design 2020 Ödüllerine layık görüldü

Yayın tarihi: 22 Ekim 2020 Perşembe 7:31 am - Güncelleme: 21 Ekim 2020 Çarşamba 12:32 am

Huawei, Japonya’nın en kapsamlı tasarım değerlendirme ve ödül sistemi olan Good Design Award’dan dört ödül aldı. HUAWEI Freebuds Pro ve HUAWEI P40 Serisi, jüri tarafından dünyanın en yenilikçi ve en ileri ürün tasarımları olarak ödüle layık görüldü.

Good Design Award’a her yıl önde gelen global şirketler ve tasarımcılar katılıyor. Ödüller, sektörlerinde inovasyon yapan veya tasarım yoluyla yaşam kalitesini artıran ürünlere veriliyor. Kazanan ürünler, mükemmellik, dayanıklılık ve güçlü bir kamusal kimlik içeren tasarım sürecinin en iyileri olarak kabul ediliyor.

Kazanan her iki Huawei ürünü de sektör lideri tasarımı ve en son teknolojiyi temsil ediyor. HUAWEI P40 Serisi, akıllı telefon fotoğrafçılığının sınırlarını aşarak tüketicilerin yaratıcı vizyonlarını gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor. Gürültü engellemede devrim yaratan HUAWEI FreeBuds Pro, kişisel ses cihazları deneyiminde çığır açarak kullanıcılara günlük yaşamın her alanında kusursuz ses kalitesine sahip bir kulaklık kullanma imkanı sağlıyor.

Good Design

Good Design Award, bir şirketin yenilik ve üstün tasarıma olan sıkı bağlılığının uluslararası bir sembolü olarak kabul ediliyor. Kazanan ürünlere verilen “G Mark”, sınıfında lider tasarımın bir işareti olarak geniş çapta tanınıyor. Bu onay sembolü, tüketicilere ödüllü ürünün tasarım mükemmelliği için en sıkı test kriterlerini karşıladığını gösteriyor.

Good Design Awards – HUAWEI FreeBuds Pro

“HUAWEI FreeBuds Pro, akıllı özelliklerle olağanüstü ses, stil, konfor ve gürültü engelleme ile özgürleştirici bir ses deneyimi sunuyor. Yüksek kaliteli işçilikle üretilen ve rahat kullanım için tasarlanan HUAWEI FreeBuds Pro, ikonik kübik tasarıma ve yumuşak kulak uçlarına sahip. Kullanıcılar Huawei FreeBuds Pro’yu sorunsuz bir şekilde saatlerce kullanabilir.”

Good Design Awards – HUAWEI P40 Serisi

“HUAWEI P40 Serisi, gelişmiş kamera yetenekleri ve kullanıcı arayüzü ile tüketiciler arasında yankı uyandırıyor. Dört Yanı Kavisli Overflow ekran tasarımına sahip P40 Pro (Quad-Curve Overflow Display), rahat bir tutuş ve sürükleyici bir izleme deneyimi sağlıyor. Nano teknolojili seramik çeşitleri, markanın estetiğe yönelik tutumunu yansıtan çağdaş ancak klasik bir tasarıma sahip. Bir arada şıklık hissi uyandıran modern kavisler ile orta çerçeveler dayanıklı ve ergonomik. HUAWEI P40 Serisi, günlük kullanımda kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için yüksek kaliteli bir ekranı, harika performansı ve en yeni kamera özelliklerini de minimalist bir tasarımda bir araya getiriyor.”

iPhone 12 Türkiye fiyatı ortalığı karıştırdı