Huawei Sound X çok ses getirecek

Yayın tarihi: 31 Temmuz 2021 Cumartesi 8:30 am - Güncelleme: 30 Temmuz 2021 Cuma 8:03 pm

Huawei Sound X  teknoloji devinin hızlı genişlemesini yansıtıyor. Hoparlör, markanın kendi geliştirdiği işletim sistemi olan Huawei’nin HarmonyOS 2’sinden güç alacak.

Huawei Sound X, ilk kez bir aydınlatma tasarımı ekledi. Gövde, 360 derecelik 48 tam renkli LED ışıkla çevrilidir. Işık ve gölge müziğin ritmini takip eder. Kullanıcıların aralarından seçim yapabileceği çeşitli karışık ışık ve renk modları mevcuttur.

Sound X 2021’de dört adet 5W orta kademe hoparlör, 50W subwoofer, 3W tweeter ve iki pasif radyatör bulunur. Buna karşılık, önceki nesil Sound X hoparlörde yalnızca iki woofer ve altı tam aralıklı hoparlör bulunuyor.

Yeni Sound X, yükseltilmiş akıllı aydınlatma efektlerinin yanı sıra, tek dokunuşla ses iletimi, ses alanı modelleme, ses etkileşimi, akıllı uyku yardımı ve farklı senaryolarda farklı etkileşimli aydınlatma efektlerine sahiptir. Antropomorfik tepki, insan-bilgisayar etkileşimi duygusunu büyük ölçüde geliştirir. Örneğin, bir konuşmacıyla konuşurken, konuşmacı, etkileşim duygusunu geliştirmek için ses kaynağı konumu, nefes alarak dinleme, akıllı düşünme ve antropomorfik tepki olmak üzere dört uyumlu ışık efekti yayacak.

Huawei Sound X

Tüp amplifikatörün tasarım ilhamına dayanarak, yeni nesil Huawei Sound X, şeffaflık duygusu ve şok edici ses efekti arasında güçlü bir kontrast oluşturan ve daha teknolojik ve akıllı bir hale getiren kristal netliğinde kademeli yarı saydam bir gövde olarak tasarlanmış.

Yeni nesil Sound X, 360° tamamen metal bir ses deliği ve yalnızca 0,8 mm kalınlığında 3D yüzey kesintisiz işlemi kullanır. Plastik ve ağ yapıyı birleştiren ve 2.5mm kalınlığa sahip önceki nesil ile karşılaştırıldığında, anahtar frekans bandı 8-12kHz’dir. Ses basınç seviyesi 3dB artış sağlıyor.

Huawei’nin HarmonyOS 2 ile donatılmış ilk akıllı hoparlörü olarak akıllı telefonlar, tabletler, PC’ler ve akıllı ekranlar otomatik olarak akıllı hoparlöre bağlanabiliyor. Fiyatlandırma bilgileri ve küresel kullanılabilirlik ayrıntıları henüz Huawei tarafından açıklanmadı. Bakalım cihazın satış performansı nasıl olacak.

Better Call Saul yıldızı Bob Odenkirk’in sağlık durumu belli oldu