Huawei P50 Pro DxOMark’ta şaşırttı

Yayın tarihi: 31 Temmuz 2021 Cumartesi 9:30 am - Güncelleme: 30 Temmuz 2021 Cuma 8:06 pm

P50 Pro’nun kamerası, bir kamera inceleme ve test platformu olan DxOMark’ta test edildi. İnceleme, Huawei P50 Pro ‘nun kamera kurulumunun etkileyici performansını yansıtıyor.

P50 Pro için DxOMark kamera incelemesi, cihazın tüm kamera sensörleri için mükemmel bir performansa sahip olduğunu ortaya koydu. DxOMark kamera puanı 144 olurken akıllı telefon kameralarında en iyisi olduğunu gösterdi. 13MP ön kameranın toplam puanı 106, bu da kategorinin en üstünde yer alıyor. Selfie kamerasının görüntü kalitesi de düşük gürültü, önemli ayrıntı koruması ve etkili video sabitleme özellikleri ile başarılı bir performans gösterdi.

Huawei P50 Pro

P50 Pro’nun 50MP birincil sensörü ve 40MP monokrom modülü de harika bir resim ve video kalitesine sahip. Huawei P50 Pro ayrıca yakınlaştırılmış çekimler için 64 MP periskop kameraya sahip bu, düşük gürültü, ayrıntı koruma ve geniş dinamik aralık ile kategoride açık bir şekilde lider olduğunu gösteriyor.

DxOMark puanı, cihaz için genel olarak harika bir kamera kurulumunu yansıtıyor. Gece fotoğrafları, P50 Pro’nun çok aranacağını gösterdi. Huawei P50 Pro’nun kamerasından alınan videolar da mükemmel pozlama, dinamik aralık ve istikrarlı bir otomatik odaklama performansı sergiledi.

LG, Güney Kore mağazalarında Apple ürünlerini satmaya başlayacak