Huawei P40 , yeni renk seçenekleri ile karşımıza çıktı

Yayın tarihi: 11 Mart 2020 Çarşamba 9:19 am - Güncelleme: 11 Mart 2020 Çarşamba 9:19 am

Huawei P40 ailesi olarak isimlendirilecek olan bu seride tepe modelde P40 Pro yer alacak. Sony IMX700 sensörü ile dünyanın en iyi fotoğraf çeken telefonu unvanını yüzde 100 eline alacak olan P40 Pro, altılı kamera kurulumu ile dikkatleri üzerine çekecek.

Gücünü Kirin 990 5G yona seti ve 8 GB / 12 GB RAM‘den alacak olan telefonlar bugün renk seçenekleri ile karşımıza çıktı. Huawei P40 ailesinin siyah ve beyaz renk seçeneklerinin yanında; Google Pixel 4’teki turuncu, petrol mavisi ve mor renk seçenekleri de bulunacak.

Oldukça renkli bir yapıda olacak olan P40 ailesi, lensleri telefonu arka sol üst köşesine dikdörtgen şeklinde konumlandıracak. Kamera alanı tüm renk seçeneklerinde siyah olacak. 899 Euro‘dan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacağını düşündüğümüz P40 ailesi, tepe modelde ise 1.200 bandını zorlayacaktır.

Kutusundan Google Servisleri olmadan çıkacak olan telefonlarda, Huawei Mobile Servisleri bulunacak. Muhtemelen bu modeller için Play Store gibi Google Servisleri’ni yükleme imkanı dolaylı yoldan da olsa sunulacaktır. Bakalım Huawei, Google Servisleri olmadan satışa sunulan ve başarılara imza atan Mate 30 ailesi gibi P40 modelleri ile de başarılı olabilecek mi?

Gartner’ın son raporlarına göre; Huawei’nin kürsel satışlarda düştüğü açıkça görünüyor. Apple da uygun fiyatlı iPhone SE 2 / iPhone 9 modeli ile orta segmente merhaba diyecek. Bu yüzden Huawei’nin işi bu yıl daha da zorlaşacak gibi görünüyor.

Instagram şifre kırma (2020)