Huawei P40 mikrofon olarak kullanılabilecek

Yayın tarihi: 8 Nisan 2020 Çarşamba 9:28 am - Güncelleme: 8 Nisan 2020 Çarşamba 9:28 am

Huawei son zamanlarda en yeni amiral gemisi serisi Huawei P40 serisini piyasaya sürdü. P40 üstün ve şaşırtıcı özellikler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Yeni bir sızıntıya göre, telefon kablosuz ses iletimi sayesinde yakında bağımsız bir mikrofon olarak da kullanılabilir. 

Kablosuz ses iletimi sadece FreeBuds, FlyPods ve FreeLance kablosuz kulaklıklarda mevcut. Bu özellik sayesinde ses kablosuz kulaklığa veya Bluetoth hoparlöre aktarılabiliyor. Başka bir deyişle, Huawei P40 akıllı telefonu etkili bir şekilde ses amplifikasyonuna izin veren özel bir mikrofon yapabilirsiniz.

Huawei P40

Telefonu gerçek hayatta bu şekilde kim kullanır ki diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. HuaweiP40 bu özelliği sayesinde bebeği olan anneleri oldukça rahatlatabilir. Bluetooth hoparlörü kullanarak bebeğin gece ağlamasını duyabilir. Telefonu bebeğin olduğu odaya, hoparlörü de kendi bulunduğu odaya yerleştirmesi yeterli. Böylece bebek ağladığı sırada anne bebeğin ağlamasını duyabilecek.

Bunun haricinde büyük amfilerde sesini arka tarafa duyurmaya çalışan öğretim görevlisi de bu ikiliyi kullanarak (Huawei P40 ve bluetooth hoparlör) rahatça ders anlatabilecek. Gene de bu özelliğin hayatın her anında kullanılabileceğini iddia etmiyoruz. Ayrıca bu özelliğin çok da güvenli olmadığını düşünüyoruz. Yakınlarınızda bulunan bir hırsız telefonunuzu ele geçirerek (hackleyerek) konuşmalarınızı dinleyebilir.

Devlet ücretsiz maske dağıtacak!