Huawei MatePad 2 ve Pro modeli için geri sayıma geçti

Yayın tarihi: 14 Mayıs 2021 Cuma 9:30 am - Güncelleme: 13 Mayıs 2021 Perşembe 1:31 pm

Önümüzdeki ay HarmonyOS’in stabil versiyonunu kullanıma sunacak olan Huawei Haziran ayı içerisinde MatePad 2 ve 2 Pro’yu da tanıtmayı planlıyor.

Şu sıralar tüm gücünü PC sektörü için harcayan Huawei mobil tarafı da tamamen unutmuş değil. Çinli üretici önümüzdeki süreçte yeni akıllı telefonlarla kullanıcıların karşısında olmaya devam edecek.

Fakat bundan önce Huawei mobil işletim sistemi konusunu açığa kavuşturmak istiyor. Bu uğurda yoğun çaba sarf eden Çinli şirket, bir aksilik olmazsa HarmonyOS’in stabil versiyonunu önümüzdeki ay kullanıma sunacak.

Aynı ay içerisinde özel bir etkinlik düzenleyecek olan Çinli şirketin iki yeni tablet modeliyle, 2 yeni akıllı saat modelini de  tanıtması bekleniyor.

MatePad 2

Sızdırılan bilgilere göre Huawei tablet tarafında 2 yeni MatePad modeli tanıtacak. Bu modellerden biri normal diğeri ise Pro versiyon olacak. Tabletin özellikleri ya da iki tablet arasındaki farklar şimdilik bilinmiyor.

Ayrıca Çinli üreticinin aynı etkinlikte 2 yeni akıllı saat modeli de tanıtması bekleniyor. Malum Huawei akıllı saat tarafında önemli bir güce sahip. Dolayısıyla yeni modelleri de başarılı bir satış çizgisine ulaşacaktır.

Elbette asıl merak edilen Huawei’nin yeni nesil akıllı telefonlarının ne zaman geleceği. Hali hazırda P50’nin geliştirme aşamasında olduğunu biliyoruz. Fakat henüz P50’den bir ses çıkmadığını da hatırlatmamız gerekiyor. Sonuç olarak bekleyip göreceğiz.

MediaTek yeni bir işlemcisini test edecek