HUAWEI Mate 50 ‘nin kaderi belli oldu

Yayın tarihi: 22 Haziran 2021 Salı 9:00 am - Güncelleme: 21 Haziran 2021 Pazartesi 3:31 pm

Geçen hafta, HUAWEI Mate 50 serisinin 2021’de piyasaya sürülmeyeceği haberi çıktı. Birkaç gün sonra Çin’deki popüler haber kaynaklarından biri durumla ilgili daha fazla ayrıntı açıkladı. Serinin kaderi ne olacak belli oldu.

Weibo’daki kaynaklara göre, HUAWEI Mate 50 serisi iptal edilmedi. Şirketin H2 için üst düzey akıllı telefonlarının yalnızca ertelendiğine dair sağlam söylentiler yayılıyor. Ancak şirket, iptal edilen cihazlarla ilgili sahte söylentilerden uzak durulması gerektiğini söylüyor.Buna ek olarak, Mate 50 serisi 2021’de çıkmasa bile 2022’de çıkabileceğini de sözlerine ekledi. Başka bir deyişle, HUAWEI Mate serisi, şirketin popüler high-end akıllı telefon serisi olduğu için fazla iyimser bir yaklaşım sergileyecek.

 

HUAWEI Mate 50

Bu haberin iddiasını doğrulayan China Securities Journal tarafından hazırlanan özel bir rapor da HUAWEI Mate 50 serisinin tasarımının tamamlandığını ortaya koyuyor. Şirket, tedarik sıkıntısı nedeniyle seri üretime ne zaman başlayacağına henüz karar vermedi. Şirket, şimdilik kullanıcılarından HUAWEI P50 serisinin lansmanını beklemelerini istiyor. En son Weibo gönderisine göre, P50 serisi daha iyi oyun ve optimize edilmiş video kaydı sunacak. Kamera özelliğinde yakınlaştırmanın herhangi bir takılma olmadan pürüzsüz olacağını ve herhangi bir renk değişikliği olmayacağını söylüyor. Son olarak, HUAWEI P50 serisi HarmonyOS ile kutudan çıkan ilk akıllı telefon serisi olacağından, bazı özel özelliklere de sahip olacak gibi görünüyor.

Vivo V21e 5G fiyatı ve özellikleri sızdırıldı! İşte detaylar