Huawei Mate 40 RS Porsche Design yenilendi

Yayın tarihi: 3 Mayıs 2021 Pazartesi 9:00 am - Güncelleme: 2 Mayıs 2021 Pazar 11:34 am

Huawei birinci sınıf amiral gemisi akıllı telefonlarının özelleştirilmiş lüks varyantlarını piyasaya sürmek için sürekli olarak Porsche Design ile ortaklık kurmuştu. Geçen yılki Huawei Mate 40 serisi ayrıca bir RS Porsche Design Edition aldı ancak bu model ilk çıkışından bu yana yetersiz kalmıştı.

Şimdi Huawei, alıcılara sunmak için Mate 40 RS Porsche Design’ın yeni bir versiyonunu piyasaya sürdü. Yeni varyant 8GB RAM + 256GB depolama kombinasyonuyla geliyor ve Huawei Mall’da 10.000 yuan (~ 1.544 $) fiyatla satılıyor. Referans olarak, en üst model 12GB RAM ve 512GB depolama ile birlikte geliyor. Bu model en iyi varyant olarak karşımıza çıkıyor ancak yeni 8GB RAM sürümü açık satışta iken, satışlar rezervasyon yoluyla yapılıyo. Cihaz için iki renk seçeneği mevcut, seramik siyahı ve seramik beyazı.

Mate 40 RS Porsche Design

Porsche Design Huawei Mate 40 RS, Huawei tarafından “elmas benzeri parlaklığa ve safir benzeri sertliğe” sahip olarak tanımlanan yüksek mukavemetli nano teknoloji seramik arka yüze sahip. Tasarım ayrıca birinci sınıf modelin sekizgen kamera muhafazasını içeriyor. Mate 40 RS, Mate 40 Pro ile benzer özellikleri paylaşıyor ve bu, 90Hz yenileme hızına sahip 6.76 inç OLED ekran anlamına geliyor. Telefon, ekranın sol üst köşesinde bulunan hap şeklinde bir delgi deliğine sahip. Ön kamera kurulumu, bir 13MP sensör ve bir 3D derinlik algılama kamerasından oluşuyor.

Amiral gemisi telefon, Kirin 9000 yonga setinden güç alıyor. Fotoğrafçılık için, 20 MP ultra geniş Cine Kamera ile birlikte 50 MP Ultravision ana kamera, 3x optik yakınlaştırma ve OIS özellikli 12 MP telefoto kamera ve 10x optik yakınlaştırma ve OIS özelliğine sahip 8 MP SuperZoom Kamera bulunmakta. Beşinci sensör, otomatik netleme desteğine sahip bir 3D derinlik algılama kamerası. Cihazda 66W Kablolu Huawei SuperCharge ve 50W Kablosuz Huawei SuperCharge desteğine sahip 4400mAh bir pil mevcut. Telefon ayrıca stereo hoparlörler, NFC, Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6 ve bir USB 3.1 Type-C bağlantı noktası ile birlikte geliyor.

Rus YouTuber sevgilisini öldürdü bakın ne ceza aldı: Kimse böyle bir karar beklemiyordu