Huawei Enjoy 10 özellikleri netleşti

Yayın tarihi: 23 Ağustos 2019 Cuma 9:56 am - Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 9:56 am

Huawei orta segmentteki model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Malum, Çinli üreticinin en önemli müşteri portföyü bu segmentte yer alıyor. Yani Huawei’nin orta segmentteki model sayısını arttırması, bir nevi müşteri kitlesini de arttırmasını sağlıyor. Çinli üreticinin bu kapsamda üzerinde çalıştığı son model ise Enjoy 10.

Bir süredir teknoloji gündeminde de kendisine yer bulan Enjoy 10 geçtiğimiz gün TENAA’da ortaya çıktıç Böylece telefonun özellikleri de kesinleşmiş oldu. Daha önce sızdırılan raporlarda da bahsedildiği üzere Enjoy 10, Huawei tarafından üretilen Kirin 710 yonga setinden güç alacak. Sistemini 4GB RAM ile destekleyecek olan telefon 128GB’lık dahil depolama alanına sahip olacak. Çinli üretici dileyen kullanıcılar için 6GB ve 8GB RAM’e sahip modelleri de satışa sunacak.

FHD+ çözünürlükte 6.59 inçlik LCD ekranla gelecek olan telefonda 16MP’lik pop-up selfie kamerası yer alacak. Bu da telefonun uçtan uca çentiksiz ekran tasarımına sahip olacağı anlamına geliyor.

Arka tarafında 48MP + 8MP + 2MP’lik 3’lü kamera kurulumu bulunan telefonda fiziksel parmak izi okuyucusu da yer alacak.

3900 mAh kapasitesine sahip ortalama bir bataryadan beslenecek olan Enjoy 10, kutudan ilk çıktığında EMUI 9.1 destekli Android Pie ile çalışacak.

Işın izleme teknolojisi oyun sektörünü yeniden şekillendirecek!