Huawei Band 6 ile karşımıza çıktı

Yayın tarihi: 5 Nisan 2021 Pazartesi 7:00 am - Güncelleme: 3 Nisan 2021 Cumartesi 10:54 pm

Huawei Band 4’ün 2019’da duyurulmasından bu yana bir süre duraksayan Huawei artık tekrar gündemde. Şirket 5 numarayı atladı ve doğrudan Huawei Band 6 ile karşımıza çıktı.

Yeni tasarım ayrıca çok ince çerçevelere ve % 64 ekran / gövde oranına sahip. Xiaomi’den farklı olarak Huawei, hap şekli yerine hala daha geleneksel bir dikdörtgen form faktörünü tercih etti. HuaweiBand 6 sadece 18 gram ağırlığında. Gövdesi 43×25.4×10.99mm ölçülerinde, navigasyon için tek bir yan düğmeye sahip ve 5ATM su geçirmezlik derecesine sahip. Pil ömrü, iki haftaya kadar düzenli kullanım veya 10 gün ağır kullanım olarak derecelendirilmiş. Şarj manyetik bir şarj cihazı ile yapılıyor. Huawei ayrıca, sadece 5 dakikalık şarjın size 2 günlük çalışma için yeterli geleceğini söylüyor. Sensörler açısından HuaweiBand 6, bir ilk olan sürekli kan oksijen takibi sunacak. Ayrıca TruSeen 4.0 kalp atış hızı izleme, TruSleep 2.0 uyku izleme ve TruRelax 2.0 basınç izleme mevcut. Ayrıca kalp sağlığını izleyecek ve uyku apnesi risklerini tarayacak.

Huawei Band 6 resmi olarak karşınızda!

Aktivite takibi açısından Huawei Band 6, 96 farklı spor modunu destekleyecek. Diğer ek özellikler arasında NFC desteğinin yanı sıra erişim kontrol kartı kaydırma, standart bildirim, bağlı bir telefondan çağrı ve mesaj uyarılarının yanı sıra uzaktan kamera deklanşörü ve müzik çalma kontrolleri bulunuyor. Huawei Band 6, toplam dört renkte geliyor. Amber Sunrise, Orman Yeşili ve Grafit Siyahı. Android 6.0 veya iOS 9.0 veya sonraki sürümleri çalıştıran telefonlarla uyumlu ve Bluetooth 5.0’ı destekliyor. Huawei Band 6, 4 Nisan’dan itibaren RM 219 veya 53 $ civarında satın alınabilecek.

The Witcher dizisi 2. sezon çekimleri tamamlandı