Huawei akıllı kılıf için harekete geçti

Yayın tarihi: 20 Mayıs 2022 Cuma 9:00 am - Güncelleme: 19 Mayıs 2022 Perşembe 5:13 pm

Huawei yeni amiral gemisi Huawei P50 için geliştirdiği yeni kılıfıyla, daha önce pek görülmemiş bir özelliği test ediyor.

Huawei akıllı kılıf için somut adımlar atıyor. Huawei, dünyanın en önemli teknoloji markalarından biri konumundayken ve bu konumunu tam da günden güne sağlamlaştırmaya başlamışken, bir anda “casusluk” suçlamasıyla karşı karşıya kalmış ve bu kapsamda da Amerika Birleşik Devletleri tarafından hemen hemen her alanda ambargoya maruz kalmıştı.

Her ne kadar Huawei ve ambargo kelimeleri bir araya geldiğinde, akla gelen ilk şey bu şirket tarafından üretilen akıllı cihazların Android ekosisteminin dışına itilmesi gelse de, aslında durum bundan çok daha fazlası. Bununla birlikte yine de Huawei pes etmek şöyle dursun, her geçen gün kendi teknolojik alt yapısını ve yapabileceklerini geliştirmeye devam ediyor.

 

Çinli teknoloji şirketi, piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni kılıfı sayesinde Huawei P50 Pro modelini 5G seviyesine taşıyacak. Bu şekilde duyulduğunda kulağa pek ilginç gelmeyebilir ancak Huawei P50 Pro’nun 4G teknolojiyle piyasaya sürüldüğünü öğrendiğinizde fikriniz değişebilir.

 

Huawei P50

“5G Connectivity Case” adı verilen bu kılıf, içerisinde bulundurduğu eSIM destekli bir 5G modem sayesinde telefonu 4G’den 5G seviyesine taşıyor. Üstelik 3,2mm kalınlığı ve 52gram ağırlığıyla oldukça kullanışlı bir kılıf özelliği de taşıyor.

 

Yapılan açıklamaya göre, telefon kılıfa yerleştirildiği andan itibaren, kılıftaki modem ile telefondaki modem tek bir modem gibi çalışmaya başlıyor ve bu sayede herhangi bir sinyal karışımı söz konusu olmuyor. Tabi her güzel şeyin bir bedeli vardır. Bu kılıfı satın almak isteyen kullanıcıların 120 doları gözden çıkarmaları gerekecek.

Disney Plus reklamlı üyeliği için düzenleme yapacak