Huawei 8 yıl önce batıyordu

Yayın tarihi: 11 Aralık 2019 Çarşamba 9:50 am - Güncelleme: 11 Aralık 2019 Çarşamba 9:50 am

Birçok kişi akıllı telefon markalarının daha çok şu anda gösterdiği gelişmelere odaklanıyor. Huawei gibi kuruluşlar her ne kadar 5G tarzı ileri teknolojilere yönelseler bile bu, onların her zaman aynı seviyede olduğunu göstermiyor. Akıllı telefon şirketlerinin büyüyüp küçülmesi ile ilgili en çok verilen örnekler ağırlıklı olarak Nokia ve Samsung ile ilgili oluyor. Ancak bu seferki hikaye tamamen Huawei şirketi ile alakalı.

Huawei ile ilgili gerçeği, Müşteri hizmetleri müdürü Richard Yu’nun yaptığı açıklama sonrasında öğreniyoruz. Bir konferansta gerçekleştirdiği konuşmada Huawei şirketinin şimdiki konumuna gelmek için büyük engeller aştığı anlaşılıyor.

Richard Yu, “8 yıl önce Huawei’nin işleri yolunda gitmiyordu. Şirketimiz bu pazardan çekilmeye çalışıyordu. O zamanlar Huawei düşük kaliteli ve düşük fiyatlı ürünler çıkarıyordu ve müşteri deneyimi iyi değildi. Şirketimiz Huawei’yi yükseltmek için orta ve yüksek sınıf ürünler üretme kararı aldım. Bu oldukça cesur bir karar oldu.” diyerek olayı çok net bir şekilde özetledi. Eğer onun aldığı kararlar olmasaydı bugün Huawei diye bir şirketten bahsetmeyecektik.

Richard Yu tarafından yapılan konuşmanın devamında, “Ne kadar iyi olduğumuz farketmeksizin her zaman nasıl gelişebileceğimiz ve daha iyi işler çıkarabileceğimiz üzerine düşünüyoruz. Şirketimizin işlerini baltalayan problemlere rağmen inanıyorum ki marka, gelişmeye devam edecek potansiyele sahip.” ifadelerine yer verildi. Peki sizce Huawei özellikle akıllı telefon piyasası için ne ifade ediyor? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Dört kameralı TCL PLEX incelemesi!