Hülya Açıkgöz: Konuşursam Hadise Türkiye’ye adım atamaz!

Yayın tarihi: 24 Ekim 2020 Cumartesi 2:15 pm - Güncelleme: 24 Ekim 2020 Cumartesi 2:15 pm

Hadise’nin bir dönem menajerliğini yapan ve aralarındaki gerilim nedeniyle işi bırakan abla Hülya Açıkgöz, “Konuşursam Hadise Türkiye’ye adım atamaz” açıklamasını yaptı.

Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz, sosyal medya hesabından kafa karıştıran bir açıklama yaptı. Hürriyet’te yer alan habere göre Açıkgöz, kendisine sorulan “Kendiniz neden açık net ifade etmiyorsunuz? Sanki bir abla kardeşini kullanmış, dolandırılmış imajı çizildi” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Ben doğruları konuşursam ekmek paralarından olurlar, Türkiye’ye adım atamazlar.. Milyonları olanlar göstersinler ne kadar vergi ödemişler acaba? Vergiden bile çalan herkesten çalmayı da bilir. Neyse kitap yazabilirim.”

NE OLMUŞTU?

Hadise’nin menajerliğini, ablası Hülya Açıkgöz üstleniyordu. Ancak geçtiğimiz sene, iki kardeş arasında ipler koptu. Ünlü şarkıcı, konserlerinden kliplerine kadar sahne arkasında birlikte çalıştığı Hülya Açıkgöz’ü, üzerinden haksız kazanç elde etmekle suçlamış ve iki kardeş arasında ipler gerilmişti.

Açıkgöz ise iddialarını yalanlamış, kardeşiyle olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırmasını da, “Adı üstünde benim profilim. İstediğim fotoğrafları siler eklerim. Doğru değil mi? Ruhen yeni bir sayfaya ihtiyaç vardı sanırım. Büyük bir şey aranmasın arkasında” sözleriyle açıklamıştı.