HTC Mobile, işini yavaş yavaş yeniden inşa ediyor

Yayın tarihi: 8 Eylül 2021 Çarşamba 9:00 am - Güncelleme: 7 Eylül 2021 Salı 12:27 pm

HTC , geçtiğimiz yıl Rusya ve Güney Afrika gibi belirli pazarlarda birkaç orta sınıf telefon duyurdu. Şimdi, Tayvanlı şirket Kore pazarına geri dönmeye hazır.

Bir Kore yayını olan ET News , HTC’nin Kore’ye yeniden girmeyi planladığını ve bazı pozisyonlar için işe alımlara başladığını bildirdi . Kaynak, HTC’nin 10 yıl aradan sonra Kore’de yeni bir telefon piyasaya süren Motorola’nın izinden gittiğini bildiriyor . HTC, satışları hayal kırıklığına uğrattıktan sonra Aralık 2012’de ülkedeki mobil işini kapatmıştı.

HTC

HTC’nin, işi pazar talebini analiz etmeyi, iş stratejileri oluşturmayı ve taşıyıcılar ve ortaklarla ortaklıklar kurmayı içerecek bir İş Geliştirme ve Satış Müdürü için işe alındığı söyleniyor.

HTC’nin Kore’de duyurması beklenen telefonlar büyük olasılıkla bütçe 5G akıllı telefonlar olacak, ancak bu yılın ilk çeyreğinde açıklanan Wildfire E Lite ve Wildfire E3 gibi 150 doların altında fiyatlandırılmış 4G telefonların olasılığını göz ardı etmeyeceğiz. .

Nisan ayında HTC’nin yılın ikinci çeyreğinde yeni 5G telefonları piyasaya sürmeyi planladığı ancak bu gerçekleşmediği bildirildi. Yine de yıl bitmeden bazı yeni cihazları duyurabilir. Ancak piyasanın firmanın bıraktığı yerden de daha rekabetli olduğunu söylemek gerekir. Bakalım firma piyasada kendine nasıl bir pazar payı sağlayacak.

İstanbul’da deniz taksi dönemi tekrar başlıyor