House of Dragon ‘un çekimleri tamamlandı

Yayın tarihi: 21 Şubat 2022 Pazartesi 7:00 am - Güncelleme: 20 Şubat 2022 Pazar 1:08 pm

Game of Thrones’un öncesini anlatan ve dizinin hayranları tarafından merakla beklenen House of Dragon dizisinin çekimleri bitti.

Müjde! House of Dragon dizisinin çekimleri bitti! Bir döneme damgasını vuran ve hala birçok otorite tarafından gelmiş geçmiş en iyi diziler listesinde zirvede konumlandırılan Game of Thrones yeniden gündemde. Bu efsane diziyi yeniden konuşulur hale getiren olay ise, House of Dragon dizisi.

Bilmeyen ziyaretçilerimiz için hemen açıklayalım. Bir süre önce yapılan açıklamayla, Game of Thrones evreninde geçen olayların 300 yıl öncesini anlatan bir dizinin çekileceği duyurulmuştu ki sizlerin de tahmin edebileceğiniz üzere bu dizi House of Dragon’du.

İşte Targeryen hanedanlığını konu alan ve 10 bölümden oluşan bu dizinin çekimlerinin nihayet bittiği açıklandı. Dizinin yönetmen koltuğunda daha önce Game of Thrones ve Altered Carbon dizilerinin de yönetmenliğini yapmış olan Miguel Sapochnik oturuyor. Dizinin senaristi ise Ryan J. Condal oldu.

 

House of Dragon

Müziklerden sorumlu ismin başarılı besteci Ramin Djawadi olduğu öğrenilirken, dizi kadrosu ise şu şekilde şekillendi: Matt Smith (Daemon Targaryen), Paddy Considine (Viserys Targaryen), Olivia Cooke (Alicent Hightower), Emma D’Arcy (Rhaenyra Targaryen), Ryan Corr, Jefferson Hall, David Horovitch, Graham McTavish, Matthew Needham, Bill Paterson ve Gavin Spokes.

Bakalım özellikle final bölümüyle hayranlarını büyük bir hayal kırıklığına sürükleyen efsane dizi, bir şekilde kendisinden bağımsız da olsa ana konu olarak kendinin devamı sayılabilecek bu mini diziyle bir nebze de olsun kendini affettirebilecek mi?

Son olarak her ne kadar bu dizinin çekimleri sona ermiş olsa da, yapımcılar şimdilik dizinin ne zaman vizyondaki yerini alacağı konusunda bir açıklama yapmadı. Ancak tahminler bu dizinin yılın sonuna doğru izlenime sunulacağı yönünde.

Apple iPhone 13 Pro ile bir dövüş sanatı filmi çekiyor