Hostese saldıran Dilan Çıtak polisi de tehdit etti: Yerler seni koçum

Yayın tarihi: 18 Eylül 2024 Çarşamba 10:39 am - Güncelleme: 18 Eylül 2024 Çarşamba 10:54 am

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, THY uçağında çıkardığı olay sonrası apronda da polislerle tartıştı. Çıtak, polisi “Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin, yerler seni koçum, ne olacağını sanıyorsun delikanlı?” diyerek tehdit etti.

Şarkıcı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, uçakta kabin görevlisine saldırdığı görüntüler ile gündem oldu. İniş haline geçen uçakta kedisini pusete koymadığı için uyarı aldığı ve bunun üzerine THY kabin memuruna saldırdığı görülen şarkıcının polisle de tartıştığı görüntüler ortaya çıktı.

Hostese saldıran Dilan Çıtak’tan olay hakkında açıklama! THY kara listeye aldı

Kavga görüntülerinin hızla yayılmasından ve havayolu şirketi tarafından kara listeye alındığı ortaya çıkmasından sonra Dilan Çıtak’tan açıklama geldi. Kedisi fenalaştığı için pusetten çıkardığını belirten ünlü şarkıcı hostesin pusette vurduğunu ve kendisini eliyle taciz ettiğini söyledi.

POLİSLE DE TARTIŞTIĞI GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Uçaktaki olayların gündem olmasının ardından yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. Ekol Tv’nin özel görüntüsüne göre; Dilan Çıtak, apronda polis memurlarıyla da sözlü tartışmaya girdi.

İfadesini almak için Havalimanı Polis Noktasına götürülmek istenen Dilan Çıtak, karşısındaki polis memuruna “Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin, yerler seni koçum. Ne olacağını sanıyorsun delikanlı?” diyerek çıkıştı.

Bodrum-İstanbul uçağında kedi krizi! Dilan Çıtak karakolluk oldu

Kaynak: HABER MERKEZİ