Honor, yıl bitmeden Honor 100 Pro’yu da kullanıcılarla buluşturabilir

Yayın tarihi: 21 Eylül 2023 Perşembe 8:30 am - Güncelleme: 20 Eylül 2023 Çarşamba 12:30 pm

Hayatına Huawei’nin alt markalarından biri olarak başladıktan sonra yoluna bağımsız bir şirket olarak devam eden Honor, akıllı telefon pazarındaki varlığını her geçen gün biraz daha güçlendiriyor.

Farklı akıllı telefon serilerini kullanıcılarla buluşturmaya devam eden şirket, Honor 90 serisinin global lansmanını temmuz ayında gerçekleştirmişti. Gelen son bilgilere bakılırsa şirket Honor 90 serisinin halefi olan Honor 100 serisini de yıl bitmeden kullanıcılarla buluşturacak.

Akıllı telefon pazarıyla ilgili doğru çıkan paylaşımlarıyla tanınan Digital Chat Station hesabının paylaştığı son bilgilere göre Honor, yeni amiral gemisi akıllı telefonu Honor 100 Pro’yu kasım ayında tanıtacak. Honor’un yeni amiral gemisi, Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak.

İlginizi çekebilir: Honor 80 Pro+ hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Honor,

Digital Chat Station hesabı tarafından paylaşılan bilgilere göre Honor 100 Pro, AMOLED bir ekrana sahip olacak. 1224 x 2700 piksel çözünürlüğündeki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak. Bu ekranın üst orta kısmında yer alacak nokta şeklindeki delikte yer alacak selfie kamerasının Honor 90’a kıyasla daha iyi olacağı söyleniyor. Ancak kaç megapiksel olacağı gibi detaylar şimdilik netleşmiş değil. Hatırlarsanız Honor 90 Pro, 50 megapiksellik bir selfie kamerasına sahipti. O yüzden halefinden de en az bu ölçekte bir selfie kamerası bekleyebiliriz.

Telefonun teknik özelliklerine dair diğer detaylar şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak telefon söylendiği gibi kasım ayında çıkacaksa bu detaylar da çok yakında netlik kazanacaktır.

PlayStation Plus’a bu ay 20 yeni oyun eklenecek