Honor Play 5 ile tanışmaya hazır olun

Yayın tarihi: 12 Mayıs 2021 Çarşamba 9:00 am - Güncelleme: 10 Mayıs 2021 Pazartesi 1:06 pm

Cuma günü, Honor , Çin’de Honor MagicBook X 14 ve MagicBook X 15 dizüstü bilgisayarları ve Honor Tab X7 tabletlerini duyurdu . Bugün Çinli marka, Honor Play 5 akıllı telefonunu 18 Mayıs’ta iç pazarda piyasaya süreceğini resmen doğruladı.

Honor Play 5, 18 Mayıs’ta saat 19: 30’da (yerel saatle) kapak kırılacak. Cihaz, su damlası çentikli uzun bir en boy oranı ekranına sahip resmi posterde görülebilir. Telefonun sol kenarında bir SIM kart yuvası bulunurken, sağ sırtında bir ses denetleyicisi ve bir açma / kapatma tuşu bulunur. Yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısının olmaması, ekran içi parmak izi sensörüne sahip olabileceğini gösteriyor.

Play5’in arka kısmı, merkezde dörtlü kamera kurulumu ve bir LED flaş ünitesi barındıran kare şeklinde bir kamera adasına sahiptir. Arka panelin tasarımı, geçen ay ortaya çıkan sızdırılmış bir renderdan farklı .

 

Honor Play 5

Geçtiğimiz ay Digital Chat Station tarafından Honor Play5’in 6.53 inçlik Full HD + OLED ekrana sahip olduğu ortaya çıktı . Yakışıklı sadece 7,46 mm kalınlığa sahip ve 179 gram ağırlığındadır.

Play5, Dimensity 800U yonga seti ve 3800mAh pil ile güçlendirilmiştir. 66W hızlı şarj desteği ile gelmesi bekleniyor. Telefonun, kutudan çıkar çıkmaz Android 11 işletim sistemi deneyimi sunması bekleniyor.

Honor Play5’in arka kamera modülünde 64 megapiksellik bir ana kamera, 8 megapiksellik bir ultra geniş lens ve muhtemelen makro ve derinlik çekimleri yapmak için bir çift 2 megapiksel kamera bulunuyor.

Sharp, 10 Mayıs’taki lansman etkinliğini erteledi