Honor, katlanabilir bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor

Yayın tarihi: 15 Temmuz 2021 Perşembe 9:00 am - Güncelleme: 14 Temmuz 2021 Çarşamba 6:18 pm

Honor, Huawei’den ayrıldığından beri kendi ayakları üzerinde durmak için elinden geleni yapıyor. Bugün gelen yeni bir rapora göre şirket şimdi yeni bir katlanabilir cihaz üzerinde çalışıyor.

Haberin kaynağı ayrıca bu katlanabilir panelin Çin’deki en büyük ekran üreticisi olan BOE tarafından geliştirileceğini de açıkladı. Geçmişte Huawei ile çalışan Honor, şu anda kırılgan ekrana sahip cihazını korumak için ultra ince esnek cam kapak içeren yeni bir teknoloji üzerinde çalışıyor.

Honor

Honor’un artık bağımsız bir marka olduğunu ve Huawei ile olan bağlarının teoride kesildiğini hepimiz biliyoruz, ancak pratikte hala birçok benzerlik karşımıza çıkıyor. Bu katlanabilir cihaz söylentilere göre, Huawei Mate X ve Mate Xs ile benzer özelliklere sahip olacak. Söz konusu telefonlar dışa doğru katlanabiliyor.

Honor’un yeni katlanabilir cihazında eski ana şirketinden bazı özellikleri ödünç alıp almayacağı heniz net değil. Şirket benzersiz bir cihaz geliştirmek için kendi başına çalışıyor ancak hala bazı konularda eski ana şirketi Huawei’den ilham alabilir. Şirket tek başına da aynı başarıyı elde edecek mi bekleyip göreceğiz.

Redmi 9T: Büyük ekranlı, 6000mAh pilli telefon!