Honor katlanabilir akıllı telefonu büyük merak uyandırmaya devam ediyor

Yayın tarihi: 30 Aralık 2021 Perşembe 8:00 am - Güncelleme: 29 Aralık 2021 Çarşamba 8:40 pm

 Honor katlanabilir akıllı telefonu gündemden düşmeyecek gibi görünüyor. Katlanabilir akıllı telefon modelleri içerisinde Huawei, Oppo, Xiaomi ve Motorola Çinli üreticiler arasında ön plana çıkıyor. Samsung ise Güney Kore merkezli bir katlanabilir cihaz üreticisi olarak biliniyor.

Rekabetin katlanabilir akıllı telefonlarda çok sert olduğunu söyleyebiliriz. Her ne kadar yeni bir sektör olsa bile yine de zorlanmamak imkansız. Şimdi de piyasaya yeni bir dev aktör daha dahil oluyor. Honor tarafından geliştirilen bir katlanabilir akıllı telefon modeli kullanıcıların beğenisine sunulacak.

 


Honor tarafından geliştirilen bu katlanabilir cihazın ilk defa videosu görüldü. İsmi Honor Magic V olan bu model tasarım bakımından son derece dikkat çekici. Bu model 6,5 inçlik bir ekrana sahip olacak. Galaxy Fold ile son derece benzer bir yapıda olduğunu söyleyebiliriz.

Bu cihaz açıldığında 8 inç genişliğe kadar yükselecek. Ekran çözünürlüğü 2200 x 2480 olacak. Ayrıca Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 bu modelde yer alacak. RAM bakımından 8 GB olacağı söyleniyor. Depolama alanı 256 GB boyutunda olacak. Böylece hız bakımından yeterli bir model olacağını söyleyebiliriz.

Apple 2021 yılını nasıl geçirdi?

Honor katlanabilir akıllı telefonu 108 MP kameraya sahip. Ana kameranın yanında 1 adet ultra geniş açılı kameranın yer alacağı ifade ediliyor. Ayrıca selfie kamerası 16 MP çözünürlük ile geliyor.