Honor, güncellemelerinin gelecekte nasıl olacağını açıkladı

Yayın tarihi: 1 Temmuz 2021 Perşembe 9:01 am - Güncelleme: 29 Haziran 2021 Salı 3:05 pm

Honor Finlandiya, Huawei’nin 1 Nisan 2021’den önce piyasaya sürülen tüm Honor cihazlarında ürün yazılımı güncellemelerini ele alacağını doğruladı. Bu durumda, 1 Nisan’dan sonra piyasaya sürülen cihazlara yönelik donanım yazılımı güncellemeleri artık Honor’un sorumluluğunda olacak.

 

Honor, Huawei desteğine yönlendirilmeden önce eski cihazlarını mümkün olduğunca kendi başına destekleyecek. Şirket konuyla ilgili “Bir tüketici bizimle iletişime geçerse kendilerini Huawei müşteri hizmetlerine yönlendirmeden önce her zaman elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Akıllı telefon kullanımı ile ilgili konularda yardımcı olmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu. “Amaç hem eski hem de yeni HONOR tüketicilerine mümkün olduğunca iyi hizmet vermek.”

Honor

Ancak Huawei, Honor’dan elini ayağını komple çekmeyecek. Şirket aylık güncellemeler ve daha uygun fiyatlı cihazlarla üst düzey Honor cihazlarını üç ayda bir desteklemeye devam edecek.  Huawei Honor cihazlarını desteklemeye devam edebilecek olsa da, Android 11 veya Harmony OS olsun, bu cihazların tam Android sürüm yükseltmelerini alacağının bir garantisi yok.

Bu değişim Honor 50 serisinin donanım yazılımı güncellemelerinin yalnızca Honor tarafından gerçekleştirileceği anlamına geliyor. Honor, Mart ve Nisan ayları arasında Huawei’den ayrılmıştı.

Samsung amiral gemilerini ucuza satmaya başlayacak: Xiaomi ile rekabet edemiyor