Honor Band 7 uygun fiyatıyle ilgi çekiyor

Yayın tarihi: 27 Aralık 2022 Salı 9:30 am - Güncelleme: 27 Aralık 2022 Salı 6:49 am

Honor yeni 80 GT akıllı telefonunu ve Honor Pad V8 Pro tabletinin yanında çokça konuşulan  Honor Band 7’yi de piyasaya sürdü. En son giyilebilir cihaz, Band 6’nın üst özellikleriyle piyasaya sürülürken, uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor.

 

Honor Band 7, selefine benzer bir tasarımla geliyor. Kayışla birleşen dikdörtgen bir kadranı vardır. Parlak metal bir kasa ile birlikte 2,5D kavisli cam korumalı 1,47 inç renkli AMOLED ekrana sahip. Bu ekran, aynı kategorideki diğer ürünlerle eşit kalitede olduğunu söylemeliyiz.

Honor Band 7

Giyilebilir cihaz, tüm olağan fitness izleme özelliklerini üzerinde barındırıyor.  Aynı zamanda da kandaki oksijeni ölçebildiği gibi , kalp atış hızını izleyebiliyor ve uyku takibi de yapabiliyor.  Bu ürün çeşitli spor aktivitelerini izlemek için 96’dan fazla spor moduna sahip.

 

Honor Band 7, 14 günlük normal kullanım ve 10 günlük yoğun kullanım ömrüne sahip bir batarya ile donatılmış durumda. Bağlantı özellikleri olarak hızlı şarjı ve Bluetooth 5.2’yi destekliyor. Ödeme desteği, uzaktan kumandalı fotoğrafçılık ve müzik çalma kontrolleri de ekstra özellikleri arasında.

Bu giyilebilir cihaz için Rose Pink, Cedar Blue ve Magic Night Black olmak üzere 3 ana renk seçeneği yer alıyor.  Honor Band 7, piyasada  35 dolar’dan alıcı bulması bekleniyor. 6  Ocak’tan itibaren ilk olarak Çin’de satışa çıkacak olan bu cihaz daha sonra küresel pazardaki yerini alacak. Honor Band 7’nin  küresel pazarda resmi olarak  ne zaman piyasaya sürüleceği henüz açıklanmadı.

Samsung, küresel ekonomik krize rağmen çip üretimini genişletiyor