Honor 20 Lite : Honor’ın orta segmentteki yeni modeli

Yayın tarihi: 11 Ekim 2019 Cuma 11:13 am - Güncelleme: 11 Ekim 2019 Cuma 11:13 am

Honor’ın orta segmentteki yeni modeli tüm özellikleriyle ortaya çıktı. İşte yeni Honor 20 Lite özellikleri ve telefona dair diğer detaylar.

Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor’da işler pek de yolunda gitmiyor. Malum, Huawei ve Honor modellerine hali hazırda bir ambargo uygulanmakta. Bu neticede iki şirket de yeni modellerinde Google servislerine yer veremiyor. Sonuç olarak bu durum Çinli üreticilerin global pazarda kan kaybetmelerine neden oluyor.

Neyse ki Çin’de işler iki şirketin de istediği gibi gitmekte. İç pazarda zirvedeki yerini daha da kuvvetlendiren Huawei ve Honor, yeni modelleriyle kullanıcı kitlesini genişletmeye devam ediyor.

Nitekim geçtiğimiz gün ortaya çıkan yeni Honor 20 Lite da bu modellerden biri. Direkt olarak Honor CEO’su George Zhao tarafından doğrulanan model TENAA’da da ortaya çıktı. Böylece telefonun özellikleri de kesinleşmiş oldu.

2000 TL’nin altında en iyi akıllı telefonlar

Yenilenen Honor 20 Lite, gücünü Huawei tarafından üretilen Kirin 810 yonga setinden alacak. Sistemini 8GB RAM ile destekleyecek olan modelin dahili depolama alanı ise 256 GB olacak.

Arka tarafında 48MP + 8MP + 2MP’lik üçlü ana kamera modülü yer alan telefonun fiyatı ise henüz netlik kazanmış değil.