Hollywood oyuncusunun insan eti yediği iddia edilmişti! “Aileden gelen manyaklık”

Yayın tarihi: 9 Eylül 2022 Cuma 6:18 pm - Güncelleme: 9 Eylül 2022 Cuma 6:23 pm

İnsan eti yediği öne sürülen Hollywood oyuncusu Armie Hammer’ın Halası Casey Hammer, “Kimse canavar doğmaz. Bu, aileden gelen bir manyaklık” dedi.

İnsan eti yediği ve zorla alıkoyduğu kadınlara tecavüz ettiği öne sürülen Hollywood Oyuncusu Armie Hammer’ın Halası Casey Hammer, iddialar hakkında açıklamalarda bulundu. Casey Hammer, “Üzüm üzüme baka baka kararır. Kimse canavar doğmaz. Bu, aileden gelen bir manyaklık” şeklinde konuştu.

‘AİLE İÇİ ŞİDDET VE BASKI YÜZÜNDEN OLDU’

Casey Hammer, Armie Hammer’ın ailesinde de olumsuz davranışlar olduğunu öne sürdü. Hala Hammer, “Dedesi tam bir despottu. Aile fertlerini sürekli takip eder, görüntüye alır, tepelerinde dikilirdi. Kendi başınıza bir saniye nefes alamazdınız. Korkunçtu” dedi.

Casey Hammer, Armie Hammer’ın yaşadığı şeyler yüzünden bu tür davranışlar sergilediğini savundu. Casey Hammer, “Kimse canavar doğmaz. Armie Hammer böyle bir ortamda doğdu ve büyüdü. Yamyamlık yapması ve tecavüzcü olması beni şaşırtmadı. Aileden gelen bir manyaklık var” dedi.

Hakkındaki iddialar nedeniyle Hollywood sözleşmeleri feshedilen Armie Hammer’ın, şu an pazarlamacı olarak çalıştığı iddia edildi.

Kraliçe 2. Elizabeth’in ölümü sebebiyle İngiltere’deki futbol maçları ertelendi