Hollanda’dan kritik kapanma kararı!
20 Ocak 2021 Çarşamba
Hollanda haber ajansı ANP’nin haberine göre, Hollanda corona virüs mutasyonu vakalarını azaltmak için schengen vizesine dahil olan 33 ülke haricinde herkese ülkenin sınırlarının Cumartesi günü kapanacağı açıkladı.
Hollanda’nın koronavirüs mutasyonu vakalarını azaltmak için schengen vizesine dahil olan 33 ülke haricinde herkese ülkenin sınırlarının Cumartesi günü kapanacağı açıklandı
Schengen bölgesi, Almanya, Avusturya, Belçika, Çekya, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Yunanistan, Macaristan, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Polonya, Portekiz, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İzlanda, Lihtenştayn, Norveç ve İsviçre’den oluşuyor.
Ayrıca, Bulgaristan, Hırvatistan, Güney Kıbrıs, Monako, Romanya, San Marino ve Vatikan da Schengen vizesinin içerisinde yer alıyor.
EV ZİYARETLERİNE KISITLAMA GELİYOR
İşverenden alınacak imzalı kağıtla dışarı çıkma izni dışında sokağa çıkma yasağı uygulanacak olan Hollanda’da ev ziyaretlerine de kısıtlama getiriliyor. Ülkede bir eve sadece iki kişi ziyarete ya da misafirliğe gidebilecek.
Benzer Haberler
Filenin Sultanları Hollanda’yı devirdi
01/07/2022 6:50
Avrupa’da sıcaklıklar normallerin üzerine çıktı
18/06/2022 13:02
Rusya, ruble ile ödeme yapmayı reddeden Hollanda’ya gaz akışını kesiyor
30/05/2022 22:42
Filmler gerçek oluyor: Bilim insanları ‘kuantum ışınlama’ üzerine çalışıyor
26/05/2022 10:40
Milyonlarca yurttaşı ilgilendiren haber! Kiralara Hollanda modeli geliyor
24/05/2022 8:32
156 milyonluk servetle kaçtı, Hollanda polisi DNA’yı Türkiye’ye gönderdi
04/05/2022 9:45