‘Hodri meydan’ diyen TÜGVA yöneticisi, ‘menfaatçi’ olarak fişlenmiş!

Yayın tarihi: 13 Ekim 2021 Çarşamba 5:14 pm - Güncelleme: 14 Ekim 2021 Perşembe 12:28 am

Devlet kamu ve kuruluşlarına Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyelerinin yerleştirildiği yönündeki haberlerine karşı “hodri meydan” diyen TÜGVA yöneticisi Okan Özer’in ‘menfaatçi’ olarak fişlendiği ortaya çıktı.

TÜGVA’nın, devletin kamu kurum ve kuruluşlarında görev alacak isim listelerine yer verdiği ortaya çıktı. TÜGVA Başkanı Enes Eminoğlu, iddiaları yalanlamak isterken eski TÜGVA yöneticisi Tamer Özsoy’un iddialarını doğruladı. Özsoy, TELE 1 ekranlarında TÜGVA içindeki torpil ve atamaların doğruluğunu vurgulamış. “Açıklananlar yalnızca yüzde 1’i” demişti.

 TÜGVA’dan sızan bilgiler Türkiye gündemine otururken, belgelerde isimleri geçen yöneticiler TÜGVA’yı savunmaya devam ediyor.

Enes Eminoğlu’nun ardından TÜGVA koordinatörlerinden Okan Özer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Hodri meydan” dedi. Özer, hadis olduğunu öne sürdüğü “Devlet malından bir hırka bile aşıran savaşta ölse bile şehit olmaz” sözlerini paylaştı. Özer, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Her kim tüyü bitmemiş yetimin hakkını gözetmeden iş yapıyorsa Allah onun belasını versin. Bizler bu inanç ve hassasiyet ile ülke gençliğine hizmet ediyoruz, etmeye devam edeceğiz. Hodri meydan.”

KENDİSİ DE FİŞLENMİŞ

Sosyal medyadan TÜGVA’yı savunan paylaşımlar yapan Özer’in adının belgelerde geçtiği ortaya çıktı. Söz konusu belgelerde Özer hakkında, “Menfaatçi bir kişiliği var. Olumsuz. Saadet Partili” denilmiş.

Özer’in paylaşımı şu şekilde:

Eski TÜGVA yöneticisi konuştu! Açıklananlar sadece yüzde 1’i