Hızlı ve Öfkeli 9 filminden yeni bir tanıtım fragmanı geldi

Yayın tarihi: 12 Şubat 2021 Cuma 7:00 am - Güncelleme: 11 Şubat 2021 Perşembe 1:53 pm

Super Bowl sırasında Hızlı ve Öfkeli 9 filminden yeni bir tanıtım fragmanı geldi. Pandemi nedeniyle ertelenen film 28 Mayıs 2021’de sevenleriyle buluşacak.

Hızlı ve Öfkeli serisi bu yıl dokuzuncu filmiyle sinemalara geri dönecek. Pandemi nedeniyle çıkışı ertelenen Hızlı ve Öfkeli 9 için tanıtım çalışmalarını sürdüren Universal, yılın en çok izlenen yayınlarından biri olan Super Bowl maçı sırasında filmden yeni bir tanıtım fragmanı yayınladı. Orijinal ekibin önemli bir kısmını yeniden bir araya getiren 9. filmde ayrıca serinin 8. filminde gördüğümüz Charlize Theron ve Helen Mirren da yer alıyor. Hatırlayacak olursanız 2017 yılında vizyona giren 8. filmde Charlize Theron, Dominic Toretto’yu kendi ekibine karşı savaşmaya zorlayan bir siber suçluyu canlandırırken; Helen Mirren da Owen Shaw (Luke Evans) ve Deckard Shaw (Jason Statham)’un annesine hayat vermişti.

Geçtiğimiz aylarda Hızlı ve Öfkeli 9’un iki farklı oyuncusu da dokuzuncu filmin uzayda geçeceğini onaylamıştı. Ancak yayınlanan iki videoda da bu tarz bir ipucu verilmedi. Filmin konusu ise şu şekilde. Vin Diesel’in canlandırdığı Dom Toretto, Letty ve oğlu küçük Brian ile sessiz bir hayat sürüyor. Ancak tehlikenin her zaman barışçıl ufuklarının hemen üzerinde gizlendiğini biliyorlar. Bu kez tehlike, Dom’u en sevdiklerinin hayatını kurtarmak zorunda bırakırken geçmişin kirli sularında boğmaya çalışacak.

Hızlı ve Öfkeli 9 aslen Mayıs 2020‘de vizyona girecekti. Corona yüzünden ertelenen Hızlı film, dünya çapında 5 milyar dolardan fazla kazanan destanı devam ettirecek.

Samsung Galaxy S21, 12 günlük su altı testinden geçiyor