Hız Ve Ekonomi Garanti

Yayın tarihi: 24 Ağustos 2020 Pazartesi 6:19 pm - Güncelleme: 25 Ağustos 2020 Salı 1:46 am

İlandır

Sınırsız iletişim, işimizde gelişme ve yenilikler, gerekli olan anlık bilgiye ulaşmak ve eğlenmek için sebebi ne olursa olsun internet yaşam merkezimiz haline geldi. Bu kadar çok içinde yer aldığımız bu kocaman sanal dünyada her zaman daha hızlı ve daha uygun fiyat arayanlardansanız tercihiniz belli. Türkiye’nin en hızlı internet sağlayıcısı olan Kablonet yenilenen hizmetleri ve teknolojide yaşanan gelişmeleri takip eden politikası ile hız ve ekonomi garanti ediyor.

Seçilen Hizmet Tercihine Göre Avantajlar

Ulaştırma Bakanlığı bünyesinde yer alan ve devlet adına uydu işletmeciliği yapan Türksat’ın verdiği internet sağlayıcı hizmetinin yeni adı olan kablonet seçilen hizmet tercihine göre birden fazla alternatif sunuyor. Eski adı Uydunet olan internet hizmet sağlayıcısı kesintisiz ve hızlı internet deneyimi yaşanması için tüm teknik alt yapısını yenilemeye ara vermeden devam ediyor. Halen Türksat tarafından sağlanan dijital yayın platformu Kablo Tv (kablo tv) şebekesinden internet hizmeti sunuluyor bu nedenle ülkede şu ana kadar yayın yapılan 24 il dışında kalan iller kaliteli ve hızlı internet hizmeti alamıyor.

Dijital Dünyadan Tüm Beklentiler Karşılanıyor

Ancak gerek Kablonet altyapı hizmetleri gerekse Kablo Tv teknik yatırımlarının sürmesi kısa zaman içinde birçok İl’e de aynı kalite ve aynı hızlı internet erişiminin ulaşmasını sağlayacak. Fiber internetin deneyimlerinin farklı kampanyalara dönüştürülmesi ve farklı tarifeler ile her bütçeye göre planlanması abonelerin dijital dünyadan tüm beklentilerini karşılamasını sağlıyor. İnternet kullanıcılarına hızlı internet avantajı dışında kotalı ya da kotasız ya da sınırsız hizmet kampanyaları alternatif olarak sunulurken en uygun fiyatlar ile de internetten gerekli temel gereksinimlerini karşılamalarına destek olur.

Ev, İş Ya Da Kurumsal İnternet Paketleri

Ev telefonu hattı üzerinden kullanılan internet yerine buna ve çanak antene gerek kalmadan kullanılan internet hızlı ve kesintisiz hizmet açısından sayısız avantajlara sahip. Sunulan bu avantaj yelpazesini barındıran ev, iş ya da kurumsal internet paketleri internet kullanıcıları tercihine göre internet dünyasının kapılarını sosyal medya kullanımını da destekleyecek şekilde tüm abonelerine açıyor.

Hemen şimdi kablonet abonesi olmak için  https://www.superkablonet.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.