Hitman 3 Epic Store için yeni bir zafer mi?

Yayın tarihi: 22 Ağustos 2020 Cumartesi 7:30 am - Güncelleme: 21 Ağustos 2020 Cuma 7:43 pm

Video oyun dünyasının efsane isimlerinden Hitman yıllar sonra serinin üçüncü oyunu ile geri dönüyor. Peki oyun hakkındaki detaylar nedir?

Hitman 3 Epic Store ile yapılan anlaşma gereği, mağazaya özel olarak yayınlanacak. Bu da Hitman3’ün bir sene boyunca başka bir mağazada bulunamayacağı anlamına geliyor.

Hitman

Oyun 2021 Ocak ayında piyasaya çıkacak ve oyun severler Hitman3’ü oynayabilmek için Epic Store uygulamasını kurmak zorunda olacaklar. Ayrıca, Epic Games, Hitman 3’ün promosyonu olarak 2016’da yeniden yapılan Hitman oyununu 27 Ağustos ile 3 Eylül arasında oyunculara bedava sunacak.

Ancak oyunun Epic Games üzerinden özel olarak yayınlanması oyun, PC dışındaki platformları etkilemeyecek. Oyunu konsol versiyonları da yine ilgili konsol mağazalarında Ocak oyunda satışa çıkacak. PSVR sahibi PlayStation oyuncuları ise oyunu Hitman’in gözünden sanal gerçeklik içinde oynayabilecekler.

Hitman gibi popüler bir oyunun Epic Store için özel olarak piyasaya çıkması, Epic’in Steam karşısındaki yeni zaferi olarak da tanımlanıyor.

Oyunun tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz. Öyle görünüyor ki kurbanlarına ulaşmaya kararlı olan kahramanımız Agent 47’nin önünde hiçbir engel duramıyor.

Peki siz oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Serinin önceki oyunlarını oynamış mıydınız? Yeni oyunu da oynamayı düşünüyor musunuz? Sizce yeni Hitman3, artık çok zengin içeriğe sahip yeni oyun dünyasında, eskisi kadar ilgi görebilir mi?

Ekran altı kameralı ZTE Axon 20 5G yine sahnede