Hırsızlıkla suçladığı kadını sokak ortasında dövdü

Yayın tarihi: 1 Ağustos 2023 Salı 11:50 am - Güncelleme: 1 Ağustos 2023 Salı 12:24 pm

İstanbul’da bir iş yeri sahibi dükkanından hırsızlık yaptığını iddia ettiği kadını sokak ortasında saçından sürükleyerek darbetti.

İstanbul’un Güngören ilçesine bağlı Mehmet Nesih Özmen Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde iddiaya göre bir grup kadın alışveriş yapma bahanesiyle toptan kıyafet satışı yapan bir dükkana girdi. Çalışanların boş anını yakalayan kadınlar mağazadan kıyafet çaldı.

Durumu fark eden iş yeri sahibi, kadınları bir süre kovaladıktan sonra kadınlardan birini yakaladı. İş yeri sahibi yakaladığı kadının saçından tutup çaldığı ürünleri istedi. Kadınların ürünleri vermemesi üzerine iş yeri sahibi, kadının saçından tutup sürükledi ve kafasına vurdu. Ardından kadın, eteğini ve ayakkabılarını çıkararak çalmadığını kanıtlamak istedi. Şüphelinin yanındaki kadınlar iş yeri sahibine engel olmaya çalışırken, kızgın olan iş yeri sahibi tekme atarak karşılık verdi.

Bazı kişilerin izlediği bazı kişilerin ise engel olmaya çalıştığı olay, kadınların kıyafetleri teslim etmesi üzerine son buldu. Kadın, ayakkabılarını ve eteğini bırakarak olay yerinden yakınları ile ayrıldı. O anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Sokak röportajında “Asgari ücretliler ölsün” diyen kişi hırsızlık yaparken yakalandı

İstanbul’da bir garip hırsızlık! 2 bilgisayar, 2 telefon, 12 bin lira ve kedi çaldılar