Hırsızlık yaptıkları iddiasıyla çifti vuran market sahibinin hırsızlıktan suç kaydı çıktı

Yayın tarihi: 25 Mart 2024 Pazartesi 7:18 am - Güncelleme: 25 Mart 2024 Pazartesi 7:18 am

İzmir’de marketinden ürün çaldığını iddia ettiği çifti evlerine kadar takip edip ikisini de tabancayla vuran market sahibinin hırsızlıktan suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

İzmir’in Karabağlar ilçesinde bulunan bir marketin sahibi M.A., marketinden fazla ürün aldığını iddia ettiği A.D. ve kız arkadaşı olduğu iddia edilen Ö.K.’yi evlerine kadar takip etti. Burada A.D. ve Ö.K.’nin bulunduğu evin kapısını çalan market sahibi, kapıyı açan A.D. ile tartışmaya başladı. Evin içine girdiği öne sürülen M.A., yanında getirdiği tabancayla birlikte A.D. ve Ö.K.’ye ateş etti. A.D. sağ ve sol bacağından Ö.K. ise sol omzundan yaralanırken, market sahibi olayın ardından kaçtı.

HIRSIZLIKTAN SUÇ KAYDI ÇIKTI

Olayın ardından kaçan market sahibi M.A., kısa süre sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki ilk ifadesinde çiftin marketten alışveriş yaptıkları, daha sonradan da fazladan ürün alıp parasını vermediklerini düşündüğü için evlerine gittiği ve tartışma esnasında tabancayı ateşlediğini söylediği öğrenildi. Yapılan sorgulamada ise yaralılar A.D. ve Ö.K. ile birlikte, market sahibinin de hırsızlık ve birçok suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.

Dilenci taklidi yapıp yüz binlerce liralık hırsızlık yaptılar! İki tutuklama

Kaynak: İHA