Hırsızları kovalamak isterken az daha canından oluyordu

Yayın tarihi: 12 Mart 2021 Cuma 3:42 pm - Güncelleme: 12 Mart 2021 Cuma 3:42 pm

Beylikdüzü ve Esenyurt’ta iş yerlerinden hırsızlık yapan şüphelilerden N.C. takip sonucu yakalandı. Hırsızlık anlarının görüntüleri güvenlik kamerasına yansırken hırsızlık şüphelilerin aracı iş yeri sahibinin üstüne sürdüğü görüldü.

Beylikdüzü ve Esenyurt’ta geçtiğimiz hafta 2 farklı iş yerinden hırsızlık yapıldı. İhbarların ardında harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri, şüpheli kişilerin hırsızlık olaylarını araç plakası çalarak gerçekleştirdikleri tespit etti.

Belirtilen tarihlerde gerçekleşen olaylara ait güvenlik kamera görüntülerinin inceleyen polis, detaylı araştırmaları neticesinde dikiz aynası kırık olduğu belirlenen aracın Esenyurt Balıkyolu Mahallesi’nde park halinde olduğunu belirledi. Polisler, takibe alınan araca binmek üzere yaklaşan ve bahse hırsızlık şüphelilerinden olduğu tespit edilen N.C.’yi, önceki gün öğle saatlerinde gözaltına aldı.

Konu ile ilgili yapılan araştırmalarda N.C., isimli kişinin ‘Hırsızlık’ suçundan çok sayıda kaydı olduğu anlaşılırken, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Hırsızlık zanlılarının Beylikdüzü’ndeki iş yerine girme anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde bir markete giren hırsızlar önce kasadaki parayı ardından raflarda duran sigaraları çaldığı görüldü. Yine hırsızlar, bir başka iş yerine girmek isterken, o sırada iş yeri sahibi hızla aracıyla gelerek hırsızların kullandığı araca çarptı. Daha sonra araçlarıyla kaçmaya çalışan hırsızlar duruma müdahale etmek için bu kez kendi aracından inen işyeri sahibine çarparak uzaklaştığı görüldü.