Hırsızı şikayete giderken davalık olan oyuncuya 2 yıla kadar hapis istemi

Yayın tarihi: 1 Temmuz 2024 Pazartesi 1:33 pm - Güncelleme: 1 Temmuz 2024 Pazartesi 1:33 pm

Telefonunu çaldırdığı gerekçesiyle karakola gittikten sonra polise saldırdığı için şikayet edilen oyuncu Mustafa Duran hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Dizi ve film oyuncusu Mustafa Durna, geçtiğimiz günlerde Taksim’de yürüdüğü sırada bir hırsızın telefonunu çaldığını ancak kaçarken düşürdüğünü belirterek karakola şikâyetçi olmaya gitti.

Sabah’tan Atakan Irmak’ın haberine göre, emniyet güçleri aşırı alkollü olduğunu belirlediği oyuncuya sözlerinin anlaşılmadığını, kendisine geldiğinde şikâyetçi olmak için gelebileceğini söyleyince Mustafa Durna ağza alınmayacak sözlerle polislere saldırdı. Polislerin şikâyetçi olması üzerine oyuncu hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Polis memuru soruşturma sırasında şikayetinden vazgeçse de savcılık suç türünün kamu davası olduğu belirterek Mustafa Durna hakkında ‘Kamu Görevlisine Görevinden Dolayı Alenen Hakaret’ suçu kapsamında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Şüpheli ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

Motokurye Samet Özgül cinayetine 25 yıl hapis cezası

Kaynak: Sabah