Hırsıza çıktığı yerden inmesi için yardım edip dövdü

Yayın tarihi: 30 Mart 2022 Çarşamba 11:05 am - Güncelleme: 30 Mart 2022 Çarşamba 11:06 am

Adana’da bir hırsız girdiği girdiği klima ve beyaz eşya servisinde iş yeri sahibi ve çalışanlardan kaçıp çatıya tırmandı. Çıktığı yerden inemeyen hırsızlık şüphelisine yardım ederek aşağı indiren kişi ise aşağı iner inmez hırsıza saldırdı. Olaya müdahale eden polis saldırgan ve hırsızı gözaltına aldı.

Adana’da hırsızlık için girdiği klima ve beyaz eşya servisinde iş yeri sahibi ve çalışanlardan kaçıp çatıya tırmanan şüpheli aşağı inemedi. Seyhan ilçesi Türkocağı Mahallesi’nde meydana gelen olayda klima ve beyaz eşya servisinin sahibi ve çalışanları, sabah iş yerine geldiklerinde hırsızlık için içeri giren kişiyle karşılaştı. Yaşanan kısa süreli arbedenin ardından şüpheli, çalışanların elinden kurtulup, ikinci kattaki pencereden çatıya tırmandı.

İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, şüpheliden aşağı inmesini istedi. Hırsız olmadığını, yanlış anlaşıldığını belirten şüpheli inemeyeceğini, merdiven ya da ip getirilmesini istedi.

Bu sırada, aşağıda bekleyen bir kişi, binanın yakınındaki elektrik direğine çıkarak, şüpheliye buradan inebileceğini söyledi. Şüpheli, elektrik direğine tutunarak indi. Yol gösteren kişi, bu kez elindeki sopayla şüpheliye birkaç kez vurdu. Olaya müdahale eden polis, hırsızlık şüphelisiyle ona vuran kişiyi gözaltına alıp Beş Ocak Polis Merkezi’ne götürüldü.

Tebliğciler bu kez Kadıköy’deydi