Hırsız karga iş başında… Siciline bir suç daha işlendi!

Yayın tarihi: 3 Mart 2020 Salı 11:06 am - Güncelleme: 3 Mart 2020 Salı 11:07 am

Marmaray istasyonunda İstanbul Kartı’na yükleme yapmak isteyen kadının parasını çalan karga, yine ortaya çıktı. Karga bir esnafın verdiği 5 lira ile kayıplara karıştı.

Gebze’de bulunan Fatih Marmaray durağında İstanbul Kartı’na para yüklemek isteyen kadını korkutan karga 20 lirayı alarak kayıplara karışmıştı. Marmaray durağının hemen yanındaki durağa sık sık gelen karga yine görüntülendi.

“GİTTİ BEŞ LİRA”

Minibüs durağına gelen karga, bir süre bekledikten sonra bu kez bir esnafın uzattığı 5 lirayı alarak uçup gitti. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntüler, bir kişinin dondurma dolabına konmuş olan kargaya dondurmaları göstererek fiyatlarını söylediği duyuluyor. Ardından aynı kişi kargayı seviyor ve Korkmuyor, alışmış vaziyette diyor. Ardından aynı kişi bu kez de Aldığın paraları getir, dondurma verelim diyor. Bir başka kişinin de Korkmuyor dediği duyuluyor. Daha sonra kargayla konuşan bu kişinin 5 lira uzattığı görülüyor. Para alan karga uçarak uzaklaşıyor. Çevreden ise Gitti beş lira sesleri duyuluyor.