Hırsız beğenmediği ayakkabıya tükürerek çalmaktan vazgeçti

Yayın tarihi: 13 Ocak 2022 Perşembe 10:05 am - Güncelleme: 13 Ocak 2022 Perşembe 10:05 am

Sultangazi’de girdiği apartmanda bütün katları dolaşıp çok sayıda ayakkabı çaldığı iddia edilen bir şüpheli beğenmediği bir ayakkabıya tükürdü, çalmaktan vazgeçti. O anlar kamerada…

İstanbul Sultangazi’ye bağlı Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki 5 katlı apartmanın kapısının açık olduğunu fark eden bir kişi, binaya girerek katları dolaştı. Dışarıda gördüğü tüm ayakkabıları, apartmanın girişine toplayan şüpheli, beğenmediği bir ayakkabıya tükürerek, çalmaktan vazgeçti.

Daha sonra ise, topladığı diğer ayakkabıları poşete doldurup apartmandan ayrıldı. Güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan polis, hırsızı dün Fatih’te yakaladı.

Apartman sakinlerinden Bulut Çetinkaya, “Adam, apartmana girerek bütün katları dolaşıyor. Beğendiği model ve pahalı olan ayakkabıları seçiyor. Eski ayakkabıları almıyor. Daha sonra aldığı ayakkabıları binanın girişinde topluyor. Hatta bir ayakkabıyı beğenmediği için tükürüp yere bırakıyor. 7 çift ayakkabı çalıyor” dedi.

“PAHALI OLANLARI ALIYOR, KÖTÜ OLANA TÜKÜRÜYOR”

Hasan Çetinkaya ise, “45 senedir burada yaşıyorum. Bu apartmanımızda yaşanan ikinci ayakkabı hırsızlığı oluyor. Yaşlı bir adam gelip, çocukların, yeğenlerimin ayakkabılarını çalıyor. İnsan biraz utanır. Pahalı olan ayakkabıları alıyor, kötü olanı ise tükürüp geri bırakıyor” diye konuştu.