Hikmet Karaman galibiyetin ardından gözyaşlarını tutamadı!

Yayın tarihi: 11 Mayıs 2022 Çarşamba 1:03 am - Güncelleme: 11 Mayıs 2022 Çarşamba 1:03 am

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Yukatel Kayserispor, sahasında oynadığı maçta Trabzonspor’u uzatmalarda bulduğu gollerle 4-2 mağlup etti. İlk maçı 1-0 kaybeden Kayserispor, evinde iki farklı galip gelerek adını finale yazdırdı. Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, karşılaşmanın ardından duygu dolu anlar yaşadı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın ardından Trabzonspor’u da eleyerek büyük bir başarıya imza atan Kayserispor’da Hikmet Karaman, maçın ardından gözyaşlarını tutamadı.

Hikmet Karaman, maçın ardından yaptığı konuşmada da gözyaşlarına boğuldu. Konuşmasına bir süre ara vermek zorunda kalan Hikmet Karaman, sonrasında devam ettiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Maç sonunda ağladım, kolay değil. Bir Anadolu takımı olarak Fenerbahçe’yi, Beşiktaş’ı deplasmanda eliyorsun, o arada ligde de zorlu maçlara çıkıyorsun. Oyuncularım bir dönem hak etmedikleri tepkiyle karşılaştı.

Devre arasında oyuncularıma Real Madrid’in Manchester City ve PSG maçlarını örnek verdim. İlk devre 2-1, 3-1 bitmeliyken mağlup girdik. Oyuncularıma sezon genelinin aksine bu sefer biz geriden geleceğiz dedim.

Hem Trabzonspor’u oynatmadık hem de biz iyi oynadık. Hak ederek finali oynayacağız. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Berna Hanım’a da ayrı bir paragraf açmak istiyorum. 3. senesi… Kupada final oynamak, düşme hattına inmeden ligi tamamlamak çok önemli.”

Kupada ilk finalist Kayserispor!