Hik Online işlemleri durdu mu? Hik online dolandırıcı mı?

Yayın tarihi: 26 Aralık 2021 Pazar 7:22 pm - Güncelleme: 26 Aralık 2021 Pazar 8:08 pm

Sosyal medyada bir çok kullanıcı Hik Online adlı platformun işlemelerini durduğunu yazdı. Peki Hik Online nedir? Hik online dolandırdı mı?

 

Hik Online saadet zinciri odaklı bir para kazanma platformudur. Platform üzerinden yatırdığınız para kadar sanal alışveriş yapıp ay sonunda yatırdığınız meblağ kadar da para kazanmanızı sağlayan bir sistem.

Sosyal medya kullanıcıları önceleri küçük para yatırıp kazandırdığını ve sonra daha çok para kazanmak isteyenleri daha çok para yatırdığını ve bu esnada da sistemin artık durdurulduğunu söylediler.

BİR ÇOK KİŞİ MAĞDUR

Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı mağdur olduğunu dile getirirken, söz konusu sistem ile kullanıcıları 90 ile 200 milyon dolar dolandırdıkları iddia edildi

İŞTE BİR SOSYAL MEDYA FORUMUNDA YER ALAN MESAJ

İyi forumlar merhabalar arkadaşlar, hikonline adlı uygulamayı biliyorsunuzdur birçogunuz genellikle anında 50 tl kazan yada para yatır paran katlansın diye biliniyor? son 3 5 gün arasıdır sistemde sorun var diyorlardı ve üstüne üstlük paralar geç yatıyordu ama gerçekten bir süreye kadar ödeme yapıyorlardı çünkü yatırdığım 50k para vardı yaptığım görevler satın alımlar olsun imzaladığım 10 günlük sözleşme sonunda toplamda 50k olan paramı 80k civarı olarak geri aldım içeride 6 7k arası param kaldı ve şuanda uygulamaya giriş yapılamıyor ve 5 milyona yakın kişiye vurgun yapıp kaçtıkları belirtiliyor o tongaya düşmeden çektim paramı şükür ama çoğu kişi şu anda ağlıyor ve ben gerçekten sistemin bu aralar patlayacağını bile bile yatırmıştım 50kyı. Gerçekten Ülkemizde kolay yoldan para kazanılacağına inanan milyonlarca insanımız var Allah yardımcımız olsun.

‘Tosuncuk’un ağabeyi Türkiye’ye getirildi