Herkesi şaşırtan fotoğraf…’Michael Jackson geri mi döndü?’ DNA testi isteniyor…

Yayın tarihi: 24 Aralık 2019 Salı 5:12 pm - Güncelleme: 24 Aralık 2019 Salı 5:12 pm

Sergio Cortes isimli adamın Michael Jackson’a olan inanılmaz benzerliğinin ortaya çıkmasının ardından Jackson hayranları Cortes’e DNA testi yaptırması konusunda baskı yapmaya başladı.

Pop’un Kralı Michael Jackson 2009 yılında ABD’nin Los Angeles kentindeki evinde ölü bulunmuştu. Ünlü şarkıcının, doktoru Conrad Murray gözetiminde aşırı dozda propofol aldığı ve bu sebeple kalp krizi geçirdiği belirtilmişti.

Kendisini Pop’un Kralı Michael Jackson’ın taklitçisi olarak tanıtan Sergio Cortes’in paylaşımı büyük bir tartışmayı da beraberinde getirdi.  İspanyol müzisyen Sergio Cortes aslında Michael Jackson mı değil mi?

Sosyal medyada görenler Jackson’ın yaşadığına inanmak istiyor.

Hürriyet haberine göre; Çok sayıda kullanıcı Michael Jackson’ın ölmediğini ve Sergio Cortes kimliği ile yaşamaya devam ettiğini öne sürdü. Bazı hayranlar tarafından, Jackson’a inanılmaz derecede benzeyen Sergio’nun popun efsane ismi olmadığını kanıtlaması için DNA testi yaptırması gerektiği söyleniyor. Hayranlar Sergio’nun Jackson olmadığını kanıtlaması ve kafalardaki soru işaretlerini kaldırmasını istiyor.

Buna rağmen Sergio Twitter hesabından bir klip paylaştı.

Klipte, “Tüm Michael Jackson hayranlarına merhaba. 23 Aralık’ta Pattaya’daki konserime gelin ve beni izleyin. Sizi seviyorum. Ben Sergio Cortes, yakında görüşürüz” dedi. Sergio’nun Jackson olmadığı konusunda bazı açık belirtiler var. Jackson’ın bugün hayatta olsaydı çok daha yaşlı görüneceği belirtiler arasında.

Buna rağmen yorum bölümü Jackson’ın hayatta olduğunu iddia eden hayranlarla dolup taştı ve bu onların uzun zamandır bunu beklediklerinin kanıtıydı. Bir hayran, “Seni seviyorum Michael, Michael’ım geri döndü. Seni seviyoruz.” dedi.

Bir başkası, “Michael Jackson’ın kendisi olduğuna ikna oldum.”

Bir diğer hayran ise, “Vay be bu Michael Jackson.” dedi.