Her platformda Huawei Health uygulaması

Yayın tarihi: 10 Aralık 2020 Perşembe 7:30 am - Güncelleme: 8 Aralık 2020 Salı 6:52 pm

Huawei Watch GT 2 Pro, Huawei GT 2e veya Huawei Watch Fit gibi birçok farklı Huawei Watch ve Band Android ve iOS’e kolayca bağlanıyor.

Tüm Huawei akıllı saatleri ve akıllı bantları Android ve iOS işletim sistemli akıllı telefonlarla mükemmel bir şekilde çalışıyor. Huawei Health uygulaması sayesinde fiziksel aktivite istatistiklerinizi ve sağlık parametrelerinizi herhangi bir cihazdan takip edebilirsiniz. Huawei Watch ve Band serileri kolayca iOS ve Android telefonlara bağlanabiliyor.



Android ve iOS cihazlar için Huawei Health uygulamasını indirmek çok kolay.

Android cihazlar için, Huawei cihazının kutusundaki QR kodunu taramak haricinde Huawei AppGallery üzerinden uygulamayı indirmek yeterli. Tüm Android cihazlarda kullanılabilen AppGallery, aşağıdaki bağlantıdan indirilebilir:

https://consumer.huawei.com/tr/mobileservices/appgallery/

iOS kullanıcıları ise, Huawei Watch GT 2 Pro akıllı saati iOS cihazlarla kolayca eşleştirebilir. Huawei Health uygulamasını APP Store’dan indirmek yeterli.

Performansınızı takip edin

Akıllı telefonunuzu Watch ile eşleştirdikten sonra, TruSeen 4.0+ kalp atış hızı izleme teknolojisi veya TruSleep gibi bir dizi yenilikçi ve faydalı sağlık özelliği sayesinde sağlığınızı birçok düzeyde yönetme imkanı bulabilirsiniz.

Huawei Mate 40 için Harmony OS 2.0 Beta geliyor

Huawei Health Uygulaması ayrıca stres seviyesi ve kandaki oksijen oranı (SpO2) hakkında da veri toplayarak kullanıcısını bilgilendirir.

Huawei Watch, 100’den fazla egzersiz modunu destekliyor.