Her iki uçağa bir müdürün düştüğü THY’de AKP’li başkanın oğluna da yer açıldı

Yayın tarihi: 17 Haziran 2020 Çarşamba 10:52 am - Güncelleme: 17 Haziran 2020 Çarşamba 5:48 pm

AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’ın oğlu Ümmet Şenocak, THY Özel Kalem Operasyon Müdürü olarak atandı. İYİ Parti İBB Meclis üyesi Ali Kıdık, “THY’de bir uçağa iki müdür düşüyor. THY’nin toplam 350 civarı uçağı var 700 müdürü var” sözleriyle eleştiride bulundu.

İYİ Parti İBB Meclis üyesi Ali Kıdık, Twitter hesabından yaptığı bir açıklama ile AKP içindeki atama kıyaklarından birini daha duyurdu.

AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’ın oğlu Ümmet Şenocak, THY Özel Kalem Operasyon Müdürü görevine atandı.

Kıdık, “THY batma noktasına gelmiş, adam müdür atama derdinde” diyerek tepki gösterdi.

Kıdık’ın paylaşımı şu şekilde:

THY batma noktasına gelmiş, adam müdür atama derdinde. İşin ucunda Ak Parti il başkanı Bayram Şenocak olunca bu atama alelacele ve sessizce yapılmalı. Ak Parti İl Başkanı Bayram Şenocak’ın oğlu Ümmet Şenocak THY Özel Kalem Operasyon Müdürü oldu. O müdürlük ne iş yapacaksa.

‘THY MÜDÜR ÜRETME FABRİKASI’

Biz THY’de müdürlükler azaltılsın, tasarruf olsun her uçulan ülkeye birer müdür şehirlerine şef makamı verin derken, adamlar her gün müdürlük üretme derdinde. THY müdür üretme fabrikası gibi

THY’DE AKRABA KIYAĞI

İYİ Parti İBB Meclis üyesi Ali Kıdık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda THY’de yeni bir akraba ilişkisini ortaya çıkardı. Kıdık, “Şimdi soru şu. Yakınlık dereceniz nedir, yeğen, kuzen, akraba? Şirket 30.03.2020 de kurulmuş.” sorusunu yöneltti.