Henry Cavill 007 James Bond olabilir

Yayın tarihi: 30 Eylül 2020 Çarşamba 7:00 am - Güncelleme: 29 Eylül 2020 Salı 7:15 pm

Gün geçmiyor ki Henry Cavill bir rol için daha kendini önermesin. Ünlü aktör şimdi de James Bond olmak istiyor.

Şu aralar hayli popüler isimlerden biri olan Henry Cavill geçtiğimiz günlerde James Bond rolü için de aday oldu. Bilindiği üzere Bond karakterini uzun bir süredir Daniel Craig canlandırıyor. Lakin Craig önümüzdeki dönemde vizyona girecek olan yeni 007 filminden sonra bir daha Bond karakterine hayat vermeyeceğini açıklamıştı.

Bu da artık yeni Bond’un seçilme zamanının geldiğini gösteriyor. Peki ama yeni Bond kim olacak? Şimdiden bu konu sinema gündeminin merkezine oturmuş durumda.

Pek çok yerde yeni Bond için farklı isimler öneriliyor. Nitekim bu isimlerden birisi de son Superman Henry Cavill’di.

Henry Cavill

Hatırlanacağı üzere Cavill daha önce Netflix’in çekeceği The Witcher dizisi için de aday olmuş ve Geralt’ı canlandırmak istediğini açıklamıştı. Nitekim Geralt rolü Cavill’e gitti.

Cavill’den benzer bir açıklama da Bond karakteri için geldi. Geçtiğimiz günlerde bir programa konuk olan Cavill şu aralar Bond karakterini canlandırmak istediğini söyledi. Tabi ki bu sadece Cavill’in istemesiyle olan bir şey değil. Yapımcıların da Cavill’i istemesi gerekiyor.

Hatırlanacağı üzere Cavill son olarak Netflix yapımı olan Elona Holmes filminde Sherlock Holmes’a hayat vermişti. Bakalım Cavill’i önümüzdeki dönemde James Bond kılığında da görecek miyiz? Bunu zaman gösterecek.

Xiaomi telefon satıyor ama para kazanamıyor