Helio G35 Android orta segment telefon pazarını hareketlendirecek

Yayın tarihi: 2 Temmuz 2020 Perşembe 8:30 am - Güncelleme: 1 Temmuz 2020 Çarşamba 6:55 pm

MediaTek, şirketin oyun odaklı G serisindeki bütçe dostu yonga setleri olan Helio G25 ve Helio G35 ile karşımıza çıktı. MediaTek, oyunların daha hızlı, akıcı performans, gelişmiş güç verimliliği ve mükemmel grafikler için MediaTek HyperEngine oyun teknolojisine bu yonga setlerinde yer veriyor.

Helio G35 ve G25 , 2GHz ve 2.3GHz’e kadar çalışan Arm Cortex-A53 CPU’lara sahip. Ayrıca sırasıyla 650MHz’e ve 680 MHz’e kadar hızlara sahip IMG PowerVR GE8320 GPU ile oyunlarda akıcı bir deneyim sunuyor. Bu yonga setleri 12nm FinFET üretim süreci ile üretiliyor.

Helio G35

MediaTek HyperEngine, zorlu eylemlerde bile sürdürülebilir ve sorunsuz performans sağlayan akıllı kaynak yönetimi sunar. Wi-Fi sinyali zayıf olduğunda, teknoloji gecikmesiz bir bağlantı sağlamak için Wi-Fi ve LTE arasında saniyeler içerisinde otomatik geçiş yapabiliyor.

MediaTek HyperEngine ayrıca kullanıcıların oyundayken aramaları ertelemelerine izin veriyor. Böylece hiçbir zaman bir bağlantıyı kesmezsiniz veya oyununuzu durdurmanız gerekmez. MediaTeki bu teknolojisi ayrıca CPU, GPU ve RAM‘in akıllı ve dinamik yönetimini de sağlıyor.

Bu yonga setini kullanan ilk firma ise C11 modeli ile Realme’nin olduğunu belirtelim.

100 dolarlık canavar Realme C11 tanıtıldı!