Helikopter kazasında şehit olan askerler için siyasilerden başsağlığı mesajı

Yayın tarihi: 4 Mart 2021 Perşembe 8:04 pm - Güncelleme: 4 Mart 2021 Perşembe 8:08 pm

Siyasilerden, Bitlis Tatvan’da, 9 askerin şehit olduğu 4 askerin de yaralandığı helikopter kazası sonrası başsağlığı mesajları yağdı. Elim kaza sonrası siyasilerden şehitler için başsağlığı mesajları geldi. Yaralı askerler için de acil şifa temennisinde bulunuldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bitlis’te askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu 9 askerin şehit olması, 4 askerin de yaralanması nedeniyle başsağlığı mesajı paylaştı.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Bitlis’ten gelen acı haberle yüreğimiz dağlandı. Askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!”

AKP’Lİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BAŞ SAĞLIĞI

Cumhurbaşkanı Erdoğan helikopter kazası ile ilgili açıklama yaptı. Erdoğan 9 askerin şehit olduğu, 4 askerin de yaralandığı olayla ilgili Milli Savunma Bakanı Akar’dan bilgi aldı. Kazanın duyulduğu ilk andan itibaren arama kurtarma çalışmalarını yakından takip eden Erdoğan, şehitlere rahmet, ailelere ve TSK’ya başsağlığı diledi.

AKŞENER PROGRAMI YARIDA KESTİ

İYİ Parti lideri Meral Akşener 9 şehidimizin acı haberini aldı programını yarıda kesti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bitlis’te helikopter düşmesi sonucu 9 askerimizin şehit olduğu haberini esnaf ziyaretinde öğrendi. İYİ Parti lideri Akşener, acı haberi alır almaz programını yarıda kesti.
Kaynak Yeniçağ: İYİ Parti lideri Meral Akşener 9 şehidimizin acı haberini aldı programını yarıda kesti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bitlis’in Tatvan İlçesi’nde askeri helikopterin düşmesinin ardından 9 askerin şehit, 4 askerin yaralı olduğu haberi Eskişehir’de esnaf ziyareti yaptığı sırada öğrendi. İYİ Parti lideri Akşener, kahreden haberi alır almaz Eskişehir programını yarıda kesti.

ÖMER ÇELİK DE BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından, Bitlis’in Tatvan ilçesinde meydana gelen askeri helikopter kazasında şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Çelik, “Bitlis’ten Tatvan’a giden askeri helikopterin kazaya uğraması sonucu 9 kahraman askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz yaralandı. Milletimizin ve Kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin başı sağolsun. Şehitlerimize rahmet olsun. Yaralılarımıza acil şifa diliyoruz” dedi.

FAHRETTİN ALTUN: YÜREKLERİMİZİ DAĞLADI

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Bingöl’den Tatvan’a doğru havalanan Kara Kuvvetleri Komutanlığımıza ait helikopterin düşmesi sonucu 9 kahraman askerimizin şehadet haberi yüreklerimizi dağladı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun” açıklamasında bulundu.

NUMAN KURTULMUŞ: ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, şu ifadeleri kullandı:

“Bitlis’te helikopter düşmesi sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”
“Milletimizin başı sağ olsun”

FAHRETTİN KOCA: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Bingöl’den Tatvan’a giden ve askerlerimizi taşıyan helikopterin düşmesi sonucu; 9 vatan evladımız şehit olurken 4 askerimiz de yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

MEHMET NURİ ERSOY: YÜREĞİMİZİ YAKTI

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Bitlis’ten gelen acı haber yüreğimizi yaktı. Helikopter kazasında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” açıklamasında bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, şu mesajı paylaştı:

“Askeri helikopterimizin Tatvan’da düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”