Hedef Play Off! Galatasaray Olimpija Ljubljana maçı saat kaçta hangi kanalda?

Yayın tarihi: 15 Ağustos 2023 Salı 9:36 am - Güncelleme: 15 Ağustos 2023 Salı 9:36 am

Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turu rövanşında Play Off’u hedefleyen Galatasaray, sahasında Olimpija Ljubljana’yı ağırlayacak. Peki Galatasaray Olimpija Ljubljana maçı saat kaçta? Galatasaray Olimpija Ljubljana maçı hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Galatasaray, Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana’yı ağırlayacak. Sarı Kırmızılılar, ilk maçı deplasmanda 3-0 kazanmıştı. Bu mücadelenin ardından ligde Kayserispor deplasmanına çıkan Cim Bom, sahadan golsüz berabere ayrılarak 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. Okan Buruk’un öğrencileri, Ljubljana’yı bir kez daha yenerek hem adını Play-Off’a yazdırmak hem de ligdeki Trabzonspor sınavı öncesi yeniden havaya girmek istiyor. Teknik direktör Okan Buruk’un ise kadroda fazla oynama yapması beklenmiyor.

Galatasaray-Olimpija Ljubljana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam RAMS Park’ta oynanacak ve saat 21.00’de başlayacak Galatasaray-Olimpija Ljubljana maçı D-Smart 77. kanal Spor Smart ve D-Smart GO’dan canlı yayınlanacak. Maçı İtalyan hakem Marco Guida yönetecek

Galatasaray-Olimpija Ljubljana muhtemel 11’ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Oliveira, Berkan, Barış, Mertens, Kerem, Bakambu

Olimpija Ljubljana: Vidovsek, Silva, Ratnik, Karamatic, Sualehe, Elsnik, Doffo, Posavec, Seslar, Schwaizer, Rui Pedro

BERKAN – OLİVEİRA İKİSİLİ BOZULMAYACAK

Yeni transferlerin de yavaş yavaş takıma katılmasıyla ideal 11’ini bulmayı hedefleyen Buruk’un, ileri uçta yine Bakambu’yla başlayıp, arkasında Kerem, Mertens, Barış üçlüsüne görev vermesi bekleniyor. Orta sahada da Berkan – Oliveira merkezi bozulmayacak gibi görünüyor. Savunma hattında ise sol bekte Angelino’nun 11’e girmesi dışında bir değişiklik beklenmiyor. Yeni transfer Zaha ile Kerem Demirbay’ın yanı sıra Arjantinli star Icardi’nin oyuna ikinci yarıda dahil edilmesi düşünülüyor.

306. RANDEVU

Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 305 kez oynadı. Söz konusu maçlarda Sarı-Kırmızılılar, 108 kez sahadan galip ayrılırken, 115 kez de rakiplerine mağlup oldu. 82 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Geride kalan müsabakalarda Cim Bom, rakip fileleri 407 kez havalandırırken, kalesinde ise 450 gol gördü. Teknik Direktör Okan Buruk da Galatasaray’ın başında Avrupa kupalarındaki 4. sınavına çıkacak.

TURU GEÇERSE KLAKSVİK ÖNDE

Cim Bom, Ljubljana’yı elemesi durumunda Play-Off turunda Klaksvik – Molde eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Bu eşleşmede ilk maçı Klaksvik, evinde 2-1 kazandı.

Galatasaray’a kötü haber! Tete transferi iptal edilebilir