HDP’li Buldan: Üzerimize düşeni yapmaya hazırız

Yayın tarihi: 4 Mart 2023 Cumartesi 3:07 pm - Güncelleme: 4 Mart 2023 Cumartesi 3:10 pm

Hatay’da konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan “AKP-MHP iktidarının gitmesi için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye hazırız” dedi. Buldan, depremin unutulmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, depremle sarsılan Hatay’ın Defne ilçesinde konuştu, iktidarın gitmesi için HDP olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.

Artı Gerçek’ten Özgür Topuz’un haberine göre Buldan şöyle konuştu: “AKP-MHP iktidarının gitmesi için üzerimize düşen bir sorumluluk varsa bu sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Yeter ki bu hükümet gitsin. Artık bu ülkede tek bir insanımızın bile bu hükümete sabrı kalmamıştı.

Millet İttifakı belediyelerinden Kılıçdaroğlu’na destek

‘KADINLARIN GÜCÜ SİZLERİ GÖNDERMEYE YETER’

“Deprem sonrasında insanları umutsuzluğa sürükleyenler şunu bilinin ki kadınların gücüyle gideceksiniz, hesap vere vere gideceksiniz. kadınlar sizi gönderecek ve kadınların gücü sizleri göndermeye yetecek.”

Yavaş ve İmamoğlu’ndan adaylık çağrısına yanıt: Kılıçdaroğlu’nun çizgisinin dışında değiliz!

‘AKŞENER’ YANITI: DEPREM GÜNDEMİ DEĞİŞMEYECEK

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in dün yaptığı açıklamalardan sonra siyaset gündeminin, depreme yaşanan sıkıntıları gölgelemesine de değinen Buldan, deprem gündeminin değişmeyeceğini ve acıların unutulmasına izin vermeyeceklerini söyledi:

“Sevgili kadınlar, Türkiye’nin gündemi ne olursa olsun, Türkiye’nin değişmeyen tek gündemi deprem olacaktır. Türkiye’nin gündemini değiştirmek isteyenlere şunu ifade etmek istiyoruz; deprem gündeminin önüne kimse geçemeyecek ve biz depremin acılarının unutulmasına izin vermeyeceğiz.”

Millet İttifakı erken toplanıyor