Hazal Tektaş’ın arkadaşı konuştu: Defalarca tehdit aldı, polise şikayet etti

Yayın tarihi: 21 Ekim 2020 Çarşamba 10:07 am - Güncelleme: 21 Ekim 2020 Çarşamba 10:07 am

19 yaşında reddettiği erkek tarafından sokak ortasında öldürülen 19 yaşındaki Hazal Tektaş’ın, katil Mehmet Ali Atış tarafından defalarca tehdit edildiği ortaya çıktı. Hazal, tehditler sonrası katil zanlısı hakkında şikayetçi de olmuş.

Hazal Tektaş‘ın yakın arkadaşı Beste T., genç kadının ölümünün ardından konuştu. Beste T. arkadaşının uzunca bir süredir tehdit edildiğini ifade ederken 18 yaşındaki Mehmet Ali Atış’ın Hazal’ı, cinayetten önce bir yerde alıkoyduğunu belirten mesajları ortaya çıkarttı.

Hazal Tektaş reddettiği erkek tarafından sokak ortasında öldürüldü!

‘SİLAHLA ALIP GÖTÜRDÜ’

Hazal Tektaş’ın arkadaşının gün yüzüne çıkarttığı mesajlarda, genç kızın “O çocuk (Mehmet) vardı ya, yine geldi. Silahla beni alıp götürdü, bir yere kilitledi. Polise haber verdim, yakalandı” mesajını attığı görüldü. Ayrıca Hazal’ın defalarca Mehmet Ali Atış tarafından tehditlere maruz kaldığı ancak ailesine zarar gelmesinden korktuğu bildirildi. Beste T., Hazal’ın mesajlarıyla birlikte zanlı hakkında şikayetçi olduğunu söyledi.

19 yaşında reddettiği erkek tarafından öldürülen Hazal Tektaş’ın son görüntüleri…

‘AİLESİ İÇİN KORKUYORDU’

Beste T. şöyle devam etti:

“O katil en son Hazal’a ‘ya beni öldür ya da benim ol’ demişti. Şimdi hem kendini hem Hazal’ı öldürdü. Daha önce de Hazal’ı zorla bir pansiyona götürmeye çalışmıştı. Orada silahla korkutmuştu. Hazal şikâyetçi olduğunu yazmıştı bana. Defalarca Hazal’ı kaçırmaya çalıştı. ” (Sabah Gazetesi)