Hazal Kaya’dan küfür çıkışı

Yayın tarihi: 25 Kasım 2021 Perşembe 4:53 pm - Güncelleme: 25 Kasım 2021 Perşembe 4:53 pm

Oyuncu Hazal Kaya, İbrahim Selim ile Bu Gece’ye konuk oldu. Kaya, programda batıl inançlarını tek tek sıraladı.

Hazal Kaya, İbrahim Selim’in YouTube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim’le Bu Gece’ programına bilinmeyenlerini anlattı. Hazal Kaya, İbrahim Selim’in kendisine yönelttiği ”En sevdiğin küfür nedir?” sorusuna ”Hepsi benim bebeğim” yanıtı vererek Selim’i kahkahalara boğdu. Kaya, küfürle ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Şöyle bir savım var. Bunu feminist avukat bir arkadaşımla tartıştım ve aynı yere vardık. Cinsiyetçi küfürlerin tamamını, kadınlar ve LGBT bireyler birbirine edebilsin. Biz birbirimize bu küfürleri edebilelim, siz etmeyin abi! Zira bu küfürler bizim uzuvlarımız ve varoluşumuzla ilgili. Bu yüzden biz edelim, siz etmeyin.”

“HER ŞEYİ YAKARIM”

Batıl inançları olduğundan söz eden Hazal Kaya, ”O kadar çok batıl inancım var ki. Nazara karşı yakabildiğim her şeyi yakarım. Sirkeyle yıkanırım, sirkeyi içerim. Taş ovarım” şeklinde konuştu.

AŞK-I MEMNU İTİRAFI

Favori Aşk-ı Memnu karakterinin Nebahat Çehre’nin canlandırdığı ‘Firdevs Yöreoğlu’ olduğunu söyleyen Hazal Kaya, ”Kraliçe ya! Hep haklı. Hep doğru yerden bakıyor. Sorunları çözme biçimi yanlış olabilir ama hep haklı kadın, ne yapsın?” ifadelerini kullandı. İbrahim Selim, Kaya’ya ”Oğlun ilerde ‘sevgilim’ diye abuk subuk birini koluna takarsa nasıl tepki verirsin?” sorusunu yöneltti. Bir süre düşünen Kaya, ”Nasıl davranacağımı gerçekten kestiremiyorum ama Ali’ye çok ihtiyacım olur öyle bir anda. Bana müdahale edilsin isterim. Hande, Selin falan inşallah yanımda olurlar. Ben yapamam.” yanıtını verdi.