Hayranlarını heyecanlandıran iddia: Leyla ile Mecnun geri dönüyor!

Yayın tarihi: 23 Mart 2021 Salı 8:22 am - Güncelleme: 23 Mart 2021 Salı 8:22 am

Döneminin en sevilen dizilerinden olan, büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve hayran kitlesini üzerinden yıllar geçse de hiç kaybetmeyen Leyla ile Mecnun dizisi ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Leyla ile Mecnun’un yeniden çekilebileceği ve Exxen’de yayımlanmasının düşünüldüğü iddia edildi.

Başrolünde Ali Atay’ın , Serkan Keskin’in, Ahmet Mümtaz Taylan’ın, Osman Sonant’ın ve Cengiz Bozkurt’un yer aldığı Leyla ile Mecnun dizisinin yeniden çekileceği iddia edildi.

ACUN FAKTÖRÜ
Sihirli Annem adlı dizinin yeniden çekilmesi sonrası Oğuzhan Uğur’a konuk olan Acun Ilıcalı’ya burada, Leyla ile Mecnun ve Behzat Ç adlı dizilerin yeniden çekilmesi talebi iletildi.

Bu program sonrası hayranlar da yoğun şekilde Acun Ilıcalı’yı mesaj yağmuruna tuttu. Mesajlarda Leyla ile MEcnnun’un yeniden çekilmesi ve Exxen adlı platformda yayımlanması istendi.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI
TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Acun, Exxen için Leyla ile Mecnun’un haklarını da aldı. Yönetmen koltuğunda yine Onur Ünlü’nün olacağı dizinin eski ekibiyle görüşmeler başladı. Exxen’de yayınlanacak Leyla ile Mecnun dizisinin ne zaman yayınlanacağı henüz belli olmadı. Ancak, çekimlerin yaz aylarında başlaması planlanıyor.